joi. apr. 18th, 2024
Aparat de aer conditionat Samsung AR09KSFPEWQNZEAparat de aer conditionat Samsung AR09KSFPEWQNZE

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Samsung AR09KSFPEWQNZE

Atunci cand termometrele afiseaza temperaturi de nesuportat, iar tu resimti din plin acest lucru, solutia care iti va sta mereu la indemana este achizitonarea unui aer condionat. Prin instalarea unui astfel de aparat, totul se simplifica, iar tu vei trece peste acea stare de disconfort total. Discutam in continuare despre aparatul de aer conditionat Samsung AR09KSFPEWQNZE pe care il vom analiza in detaliu.

Design

Din perspectiva design-ului, fiindca si acest aspect este destul de important, vorbim in primul rand de un brand care s-a axat foarte mult pe acest unghi, iar produsele sale intotdeauna au avut un design reusit. Prin urmare, acest aparat de aer conditionat este foarte elegant si se distinge, de departe, prin rafinament si bunul gust, pe care Samsung nu ezita sa il puna in valoare. Unitatea interioara, care cel mai probabil, ea ne intereseaza in mod deosebit, este de culoare alba, avand astfel o prezenta destul de discreta.

In ceea ce priveste dimensiunile, unitatea interna prezinta o lungime de 820 mm, latime 285 mm si inaltime 215 mm, in timp ce cantareste 8.2 kg.

Pe de alta parte, unitatea externa detine o lungime de 660 mm, latime 242 mm si inaltime 475 mm, totodata, cantarind 22.5 kg.

Specificatii

Samsung AR09KSFPEWQNZE este un aparat de aer conditionat ce are o capacitate de racire, respectiv incalzire de 9000 BTU, adica va fi ideal pentru suprafete cuprinse intre 18.25 mp, in cazul in care optezi pentru acest aparat in vederea montarii pentru uz casnic, insa daca alegi pentru birou acesta trebuie sa aiba dimensiuni cuprinse intre 14.22 mp.

Se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+, in cazul racirii, inregistrand un consum de 780 W, iar pentru incalzire, este incadrat in clasa A, inregistrand un consum de 910 W. La acsete rezultate foarte bune, are o contributie majora si tehnologia Inverter.

In general, noua generatie este dotata cu aceasta tehnologia, cu scopul de a reduce considerabil costurile. Ce face exact Inverter? Mentine temperatura setata in incapere, iar dupa ce temepratura a fost atinsa, compresorul va functiona in continuare, dar consumul se va reduce la minim.

Samsung AR09KSFPEWQNZE este prevazut cu filtru Full HD 60, de inalta densitate, astfel incat sa asigure un aer proaspat in camera, pe toata durata functionarii. Acest filtru va inlatura chiar si cele mai mici particule de praf, insa trebuie sa fie curatat periodic sub jetul de apa.

Aparatul de aer conditionat este dotat cu cele mai importante functii:

  • Dezumidificare – are rolul de a controla gradul de umiditate astfel incat sa se evite formarea mucegaiului
  • Sleep/Night mode – ideal pentru nopti linistite, fara disconfortul noptilor calduroase
  • Functia Turbo – atunci cand vrei sa racesti camera in cel mai scurt timp posibil
  • Single User Mode – asigura un consum redus de energie datorita faptului ca utilizeaza la capacitate mica compresorul astfel incat se va crea un mediu prielnic
  • Auto restart
  • Functia de incalzire – perfecta atunci cand pe timpul iernii se mai intampla sa fie inchisa caldura

Poate nu este cel mai silentios aparat de pe piata, insa nici nu este exagerat de zgomotos incat sa devina deranjant. Prin urmare, unitatea interioara atinge un zgomot mediu – 56 dB/

Parerea clientilor

Nu ne-a surprins nici faptul ca utilizatorii ce au achizitionat acest aparat au fost multumiti de produs si il recomanda mai departe. O parte dintre ei l-au achizitionat chiar pentru a se incalzi. Functioneaza excelent si pe partea de racire si nu au intampinat probleme. Prin urmare, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Samsung AR09KSFPEWQNZE este un aparat foarte eficient atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece. Consider ca este binevenit oricand, dat fiind ca este multifunctional. Aparatul de fata si-a demonstrat eficienta ridicata si faptul ca utilizatorii au fost foarte incantati, nu face decat sa isi castige increderea. Aici poti consulta o oferta de pret foarte buna.

8.9

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

8.8/10

Design

8.6/10

Pareri PRO

  • design placut
  • filtru Full HD

Pareri CONTRA

  • nu este foarte silentios

De k24

0 comentarii la „Aparat de aer conditionat Samsung AR09KSFPEWQNZE, 9000 BTU, Clasa A+, Filtru HD antibacterian, Fast Cool, Auto Restart, Alb”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *