sâm. apr. 20th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Electrolux EXI12HJIW Optibreeze X3 Inverter

Electrolux face parte din seria brandurilor cu cea mai mare experienta atunci cand vine vorba despre domeniul electrocasnicelor, fiind prezent in mai mult de 60 de tari. Cand vine vorba despre sezonul cald, putini sunt cei care pot suporta temperaturile ridicate, fara ajutorul unui aparat de aer conditionat. Temperaturile se resimt din plin, mai ales cand locuiesti intr-un oras mare. Electrolux lanseaza aparatul de aer conditionat Electrolux EXI12HJIW Optibreeze X3 Inverter pe care il vom analiza pana la cel mai mic detaliu, in continuare.

Design

Din perspectiva design-ului, aparatul urmeaza linia clasica, avand un detaliu argintiu, astfel incat evidentiaza intr-un mod discret, dar elegant unitatea interioara. Acest model de aparat a castigat premiul pentru Design RedDot Design Award 2015. Totodata, detine un display de tip LCD, unde va fi indicata temperatura din camera. Pentru a fi vizibila temperatura, va trebui pornit aparatul.

Unitatea interioara detine urmatoarele dimensiuni: 852 x 280 x 180 mm, astfel incat il poti amplasa si pe un perete mai ingust. Totodata, unitatea exterioara deitne 842 x 329 x 596 mm si cantareste 31 kg.

Specificatii

Aparatul de aer conditionat Electrolux EXI12HJIW Optibreeze X3 Inverter detine o capacitate de racire de 12000 BTU, adica va fi perfect pentru suprafete cuprinse intre 24 si 35 mp, daca va fi montat intr-o locuinta, iar daca este montat la birou, incaperea este recomandat sa aiba 20-30 mp.

Aparatul se incadreaza in clasa de eficienta energetica A++, astfel ca va inregistra un consum destul de redus. La acest aspect, un rol important in are Tehnologia Inverter, care se regaseste cam la toate modelele noi.

Acesta foloseste o serie de filtre pentru a purifica aerului, iar pericolul dezvoltarii alergiilor este redus destul de mult. Insa, trebuie sa ai in vedere faptul ca respectivele filtre trebuie igienizate periodic, indeosebi pe timpul verii, cam o data pe luna, pentru a fi sigur ca vei pastra eficienta ridicata.

Electrolux EXI12HJIW Optibreeze X3 Inverter prezinta o serie de functii foarte importante, care va multumi chiar si cei mai pretentiosi utilizatori:

  • Functia de dezumidificare – tine umezeala la distanta si, implicit, si formarea mucegaiului
  • Functia Auto Restart – in cazul in care se iveste o pana de curent, activitatea aparatului va fi reluata, pornind automat
  • Functia Turbo – ideala in momentele in care doresti sa racesti camera rapid
  • Functia de Autodiagnosticare – va identifica rapid o eventuala problema aparuta si se afla in faza incipienta pentru a putea fi rezolvata cat mai rapid
  • Functia de incalzire – cand vor aparea probleme cu furnizarea caldurii, aparatul de aer conditionat te va ajuta

Acest model de aparat este unul dintre cele mai silentioase aparate de aer conditionat existente pe piata, astfel ca zgomotul acestuia nu depaseste 42 dB. Facand o comparatie ca sa iti poti da seama mai bine, zgomotul produs este similiar cu cel dintr-o biblioteca.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de modul de functionare al acestui aparat, astfel ca vorbesc de finisaje deosebite, dar si de modul de functionare excelent. Sustin ca raceste foarte bine, unitatea exterioara si cea interioara sunt silentioase, iar functiile extrem de eficiente. Acestia apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Electrolux EXI12HJIW Optibreeze X3 Inverter este un aparat foarte eficient, ce inregistreaza un consum mic si dispune de functii foarte utile si eficiente. Utilizatorii sunt incantati de modul de functionare, ceea ce ii confera produsului un plus de incredere. Aici poti consulta si o oferta de pret foarte avantajoasa.

27.3

Pret

9.0/10

Calitate

99.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.3/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • tehnologie Inverter
  • sistem de filtrare Pure O2
  • foarte silentios

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *