vin. iul. 19th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Toshiba Mirai RAS-13BKV-E

Daca esti interesat de un aparat de aer conditionat nu foarte sofisticat, dar care sa fie fiabil si eficient, iti recomandam cu incredere Toshiba Mirai RAS-13BKV-E. In ciuda faptului ca nu beneficiaza de cele mai moderne functii, aceste minusuri sunt diminuate de puterea foarte mare si aspectul discret. 

Design

Toshiba Mirai RAS-13BKV-E este prevazut cu un design simplu, avand carcasa de culoare alba si relativ simpla, nu va face altceva decat sa se integreze foarte usor in incapere. Unitatea interna detine ca si masuri 798 mm lungime, 230 mm latime si 293 mm inaltime, cantarind 9 kg.

Intr-o alta ordine de idei, unitatea externa detine 660 mm lungime, 240 mm latime si 530 mm inaltime cu o greutate de 22 kg.

Specificatii

Aparatul de aer conditionat Toshiba Mirai RAS-13BKV-E detine o capacitate de 12000 BTU atat pe functia de racire, cat si pe cea de incalzire. Eficienta energetica este una destul de buna, fiind incadrat in clasa A+.

Sistemul de filtrare cu carbon activ reprezinta unul dintre cele mai performante, pana in acest moment, fiind capabil sa elimine particulele de praf si poluare, dar si bacteriile, virusurile si alergenii.

Timer-ul face posibila programarea pornirii sau opririi aparatului in functie de propriul program.

Functia Auto-restart permite pornirea automata a aparatului in cazul unei pene de curent, dupa ce aceasta a luat sfarsit.

Aparatul este destul de silentios, nivelul maxim de zgomot atins fiind de 42 dB. Oricand il vei porni nu va produce sunet deranjant.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de acst aparat, sustinand ca isi face treaba excelent. Atat pe modul racire, cat si pe modul incalzire, astfel incat sa iti creeze cele mai bune conditii pentru un confort total. Clientii mai apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Toshiba Mirai RAS-13BKV-E este foarte eficient, in ciuda faptului ca nu detine cele mai performante functii. Pana la urma, cei mai multi sunt interesati de modul eficient de functionare si optim, pentru a isi face treaba exemplar. Consulta aici o oferta de pret foarte buna.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

9.1

Pret

9.2/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

8.2/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • tehnologie Inverter
  • sistem de filtrare cu carbon activ
  • fiabilitate ridicata
  • silentios

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

0 comentarii la „Aparat de aer conditionat Toshiba Mirai RAS-13BKV-E, 13000 BTU, Clasa A+, Filtru HEPA, Filtru Cold Catalyst, Filtru anti-alergic, Dezumidificare automata”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *