Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA / MUZ-HJ35VA, Inverter, 12000 BTU/h, Clasa A, Econo Cool, Autodiagnoza, Autocuratare, Autorestart, Programator zilnic

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA / MUZ-HJ35VA

Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA / MUZ-HJ35VA reprezinta rezultatul unor cercetari continue si a unei incercari intense de inovare,timp de mai bine de 90 de ani, astfel incat sa corespunda nevoilor clientilor cat mai punctual. A dovedit de-a lungul timpului standarde ridicate de calitate, Mitsubibishi reprezentand la nivel mondial cel mai apreciat brand. In principiu, acestia pun accent pe calitate, fiabilitate si functionalitate independenta de conditiile de mediu.

Design

Unitatea interna este prevazuta cu un design deosebit, finisaje Crystal Gloss, evidentiind atent liniile elegante, iar carcasa de culoare alba nu face decat sa usureze posibilitatea de a integra aparatul in orice tip de incapere. Prezinta un display de tip LCD, fiind amplasat in partea dreapta, iar aici vor fi afisate temperatura si programele. Aparatul masoara 799 mm lungime, 232 mm latime si 290 mm inaltime, avand o greutate de 9 kg.

Unitatea externa are o lungime de 699 mm, o latime de 249 mm si inatlime de 538, in timp ce greutatea sa este de aproximativ 25 de kg.

Specificatii

Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA / MUZ-HJ35VA inregistreaza o capacitate de racire de 12000 BTU si de incalzire de 12200 BTU, ceea ce il face eficient pentru o incapere de maxim 30 mp.

Cat despre eficienta energetica, aparatul a fost incadrat in clasa de eficienta A, inregistrand un consum de 1040 W la racire, iar la incalzire 998 W. Acest lucru se datoreaza compresorului cu funcite Inverter ce contribuie la consumul redus de energie.

Motorul Poki-Poki determina o densitate mai ridicata si o forta magnetica mai mare, conducand la o eficienta energetica sporita, dar si la o fiabilitate ridicata a aparatului. Tot la nivelul compresorului, se mai afla si o valva de expansiune electrocanica ce asigura controlul fluxului de refigerare.

Compresorul aparatului a fost gandit in asa fel incat sa poata atinge standardele SEER, putand fi instalat in cele mai solicitante medii. Acumulatorul permite asigurarea unui cantitati generoase de agent frigorific fiind necesar in momentul in care instalezi aparatul cu trasee lungi de conducte frigorifice.

Elementul de filtrare este de inalta calitate, fiind format dintr-un filtru lavabil pentru praf astfel incat sa capteze pana si cele mai mici particule cum ar fi cele de praf sau de polen.

Functia automat asigura cel mai bun randament din perspectiva consumului si a temperaturii.

Timer-ul 12 h si functia Restart asigura o autonomie excelenta, permitand programarea pe intervale de timp si reluarea activitatii in cazul unei pene de curent.

Functia de incalzire este ideal atunci cand este frig afara, iar caldura inca nu a fost pornita sau exista probleme cu distribuitorii de caldura.

Functia de ventilatie este insotita de functia de dezumidificare si ofera posibilitatea de a ventila aerului in 4 trepte cu debite diferite.

Functia de dezumidificare tine umiditatea din aer la distanta pentru a fi evitata formarea mucegaiului.

Functia Sleep/Night iti va oferi un somn odihnitor chiar si atunci cand termometrele afiseaza temperaturi insuportabile.

Functia de economisire a energiei Econo Cool reprezinta una dintre cele mai inteligente functii din dotare si se refera la reglarea cantitatii de aer directionat catre corpul amplasat in raza orificiului de unde este ventilat aerul.

Functia de diagnosticare te va pune mereu la curent cu eventualele probleme cu care s-ar putea confrunta aparatul inca de la inceput. Display-ul va afisa un cod, pe care ulterior il vei cauta in manual pentru a vedea despre ce este vorba.

Parerea clientilor

In urma analizelor realizate, am observat ca utilizatorii ce au achizitionat acest produs sunt de departe extrem de multumiti si nu regreta nicio clipa alegerea facuta. Este foarte eficient, face fata tuturor conditiilor de mediu si este extrem de silentios. Prin urmare, apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA / MUZ-HJ35VA reprezinta o alegere foarte inteleapta in cazul in care te-ai gandit sa iti achizitionezi un aparat de aer conditionat. Este extrem de eficient, usor de utilizat si foarte silentios, astfel ca nu il vei auzi nici macar pe timpul noptii. Consulta aici si o oferta de pret pentru a vedea daca te avantajeaza.

9

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

8.4/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • tehnologie Inverter
  • silentios
  • capacitate destul de mare

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

0 thoughts on “Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA / MUZ-HJ35VA, Inverter, 12000 BTU/h, Clasa A, Econo Cool, Autodiagnoza, Autocuratare, Autorestart, Programator zilnic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.