Aparat de aer conditionat portabil Carrier PC-12HPPD, 12000 BTU, Clasa A, Auto restart, Auto curatare, Follow me, Dezumidificare, Alb

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Carrier PC-12HPPD

Ce ai zice de un aparat de aer conditionat pe care il sa iei cu tine oriunde? Este vorba despre aparatul de aer conditionat Carrier PC-12HPPD pe care il poti muta dintr-o incapere in alta, dar il poti lua chiar si la birou! Ce ti-ai putea dori mai mult?

Design

Carrier PC-12HPPD este prevazut cu un design simplu, avand carcasa de culoare alba. Ca si dimensiuni, acesta detine o lungime de 467 mm, latime de 397 mm si inaltime de 765 mm, cantarind 34 de kg.

Specificatii

Aparatul de aer conditionat Carrier PC-12HPPD reprezinta in momentul de fata, unul dintre cele mai performante si moderne aparate de aer conditionat portabile. Este eficient pentru incaperi cu pana la 29 mp, avand o capacitate de 12000 BTU. Cand vine vorba de incalzire, aparatul va fi eficient pentru incaperi cu suprafata ceva mai mica, de 13 mp, fiindca nu depaseste 10000 BTU.

Din punct de vedere al eficientei energetice, aparatul se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+, iar pentru racire A.

Sistemul de filtrare este eficient impotriva particulelor de praf, poluare, dar si impotriva alergenilor. Pe de alta parte, acest sistem nu va putea combate virusurile, bacteriile, dar nu prezinta nici functia de ionizare.

Functiile de climatizare se aseamana foarte mult cu sistemele conventionale, iar acest aspect este destul de rar intalnit in cadrul acestor tipuri de dispozitive. In acest context, vorbim despre functia de ventilare si deumidificare, dar si de incalzire si racire.

Timer-ul iti va permite sa setezi ora de incepere sau de terminare a activitatii aparatului, fara sa mai fie neaparat necesara prezenta fizica.

Functia de auto-restart permite aparatului sa isi reia activitatea dupa ce s-a confruntat cu o pana de curent.

Functia Follow me atribuie dublu rol telecomenzii: acela de a controla aparatul, dar si rolul de termostat.

Functia de dezghetare automata poate fi activita doar in timpul incalzirii si se refera la perioadele de scurta durata de pauza, fiind prestabilite de producator, permitand topirea automata a ghetii din unitatea principala.

Modulul Sleep/Night iti asigura un somn linistit, indiferent de temperaturile de afara, astfel ca nu vor exista variatii mari de temperatura.

Functia de autocuratare face referire la uscarea vaporizatorului, pentur ca bacteriile si mucegaiul sa fie inlaturate.

Zgomotul produs de aparat nu depaseste 52 dB. Astfel, nu te vei confrunta cu un zgomot deranjant in timpul functionarii.

Parerea clientilor

Clientii considera acest aparat a fi unul eficient, mai ales ca este portabil. Il poti muta prin casa oriunde doresti si este dotat cu o multitudine de functii interesante. Acestia considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Carrier PC-12HPPD este alegerea ideala in cazul in care doresti un aparat pe care sa il transporti oriunde ai treaba in casa, astfel incat sa iti asigura un confort continuu. Nu va mai trebui sa stai intr-o singura camera pentru a te bucura de temperatura optima, ci acesta se va adapta nevoilor tale. Aici poti consulta o oferta de pret interesanta, pentru a verifica daca se incadreaza in bugetul tau.

9.2

Pret

9.3/10

Calitate

9.1/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.2/10

Design

8.7/10

Pareri PRO

  • capacitate generoasa
  • functii performante

Pareri CONTRA

  • filtru nu elimina virusurile si bacteriile

0 thoughts on “Aparat de aer conditionat portabil Carrier PC-12HPPD, 12000 BTU, Clasa A, Auto restart, Auto curatare, Follow me, Dezumidificare, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.