mie. mai 22nd, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Hitachi Performance RAK-35RPB-RAC-35WPB

Creeaza-ti cele mai bune conditii pentru a trece cu bine peste verile caniculare ce vor urma si de acum inainte. Hitachi este un brand japonez ce are o vasta experienta pe piata, iar Hitachi Performance RAK-35RPB-RAC-35WPB reprezinta un aparat de aer conditionat ce face parte din gama celor mai performante sisteme de climatizare.

Design

Unitatea interna este prevazuta cu un design destuld e simplu, astfel fiind posibil sa o incadrati cu foarte mare usurinta cam in orice spatiu. Carcasa este prevazuta cu o constructie plata, avand linii usor rotunjite. Aceasta are o lungime de 900 mm, latime de 295 mm si inaltime de 230 mm, cantarind 10 kg.

Pe de alta parte, unitatea externa are o lungime de 750 mm, latime de 288 mm si naltime de 548, cantarind 34 de kg.

Specificatii

Aparatul de aer conditonat Hitachi Performance RAK-35RPB-RAC-35WPB este prevazut cu o capacitate rezonabila de modificare a temperaturii si anume 12000 BTU pentru racire si peste 14000 BTU pentru incalzire. La capitolul eficienta energetica sta deopotriva bine, astfel ca a fost incadrat in clasa de efcienta A++.

Tehnologia Inverter este foarte importanta in obtinerea unei eficiente energetice foarte bune. Datorita ei, compresorul functioneaza gradual, astfel incat va reusi sa atinga rapid conditiile climaterice prestabilite. Pe termen lung, poti obtine economii cu pana la 30-40%.

Sistemul de filtrare Nanto Titanium Wassabi reprezinta unul dintre cele mai performante sisteme, reusind sa realizeze o puirificare completa a aerului datorita oxizilor de titan de dimensiuni nanometrice, ce sunt acoperiti de particulele de wassabi. Este cunoscut faptul ca oxizii de titan sunt renumiti pentru efectul foto-catalizator, iar dimensiunea acestora a fost micsoarata de 1000 de ori in laborator, reusind astfel sa elimine particulele de praf, poluare, dar si virusuri, bacterii, alergeni, ciuperci sau mucegai. Totodata, acest sistem de filtrare este lavabil si are o fiabilitate ridicata.

Functiile Eco, Powerpuff si Silent fac posibila crearea celor mai bune conditii in functie de cerintele clientului. Functia Eco permite obtinerea de economii energetice, functia Powerfull ajuta la scurtarea timpului in care vei obtine temperatura dorita, iar functia Silent, asigura cele mai bune conditii pentru un somn linistit, fara sa fii deranjat de aparat.

Functia Leave Home este perfecta atunci cand lipsesti de acasa un timp indelungat, indeosebi in sezonul rece. Aceasta functia nu va permite ca temperatura interioara sa scapa sub 10 grade Celsius.

Functia de Autocuratare implica mentinerea uscata in permanenta a schimbatorului de caldura, pentru a nu permite bacteriilor si mucegaiului sa apara pe suprafata acestuia, de aici rezultand si mirosurile neplacute.

Functia Sleep timer iti va asigura un somn linistitor pe tot parcursul noptii, fiind protejat de orice factor perturbator. Nu vor mai exista schimbari bruste de temperatura, iar aparatul va functiona in cel mai silentios mod posibil. Totodata, vei putea seta si durata, pe o perioada de pana la 7 ore.

Functia Weekly Timer ofera posibilitatea de a seta activitatatea aparatului in cicluri de pana la 6 ore de pornire sau oprire pe zi, iar sistemul va memora doua tipuri de functionare, pentru vara sau pentru iarna.

Functia Info iti va trimite un feed-back complet referitor la consumul energetic, temperatura din interior si detalii despre o eventuala problema aparuta.

Functia de Auto-Restart permite aparatului sa isi reia activitatea, dupa ce s-a confruntat cu o pana de curent.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de produs sustinand ca isi face treaba excelent. Sustin ca aparatul inregistreaza un consum mic si si-a demonstrat eficienta atat pe timp de vara, cat si pe timp de iarna. Prin urmare, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Hitachi Performance RAK-35RPB-RAC-35WPB este o alegere excelent, reprezentand un sistem de climatizare de inalta calitate. Vine la pachet cu o serie de functii foarte diversificate si performante, menite sa iti asigure maxim de confort. Il recomandam cu incredere, iar aici iti oferim o alternativa de oferta foarte buna.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.8/10

Design

9.3/10

Pareri PRO

  • tehnologie Inverter
  • sistemul de filtrare Nanto Titanium Wassabi
  • functii foarte diversificate
  • foarte silentios

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *