Frigider cu o usa Tesla RS1100M | Review si Pareri obiective

Aparate frigorificeElectrocasnice mariFrigidere

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Tesla RS1100M este un frigider mic, cu o singura usa, ideal pentru camere de camin, case de vacanta sau pensiuni. Ofera un spatiu de depozitare limitat, insa asigura conditiile optime pentru racirea eficienta a bauturii si alimentelor. Daca este o solutie eficienta si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuare.

Frigiderul cu o usa Tesla RS1100M prezinta o capacitate totala de 113 litri care este distribuita in zona frigiderului propriu-zis 97 de litri si zona congelatorului 16 litri.In partea de sus se afla congelatorul, iar mai jos regasim zona frigiderului organizata cu ajutorul a adoua rafturi si a compartimentului pentru legume. Usa dispune si ea de trei rafturi unde puteti depozita recipiente mai mici, oua, sticle, borcane si asa mai departe.

Tesla RS1100M review

Prezinta sistem de dezghetare manual, astfel ca va trebui periodic sa decongelati aparatul si sa il curatati. Acesta face parte din clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este undeva la 134 kWh.

In acelasi timp, presupune un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 39 db.

Dimensiunile frigiderului sunt de 84.5 cm inaltime, 55 cm latime si 57 cm adancime, avand o greutate de 27.2 kg.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Frigiderul cu o usa Tesla RS1100M este un model practic care se descurca eficient asigurand conditiile optime pentru depozitare in siguranta a alimentelor si bauturii. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere potrivita pentru ceea ce aveau nevoie, in general, achizitionandu-l pentru uz ocazional. Este silentios, bine compartimentat, dar si economic, exact ceea ce aveau nevoie. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Tesla RS1100M

9.3

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.3/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Bine compartimentat
  • Silentios
  • Economic

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.