Combina frigorifica Tesla RC3100H1 | Review si Pareri utile

Aparate frigorificeCombine frigorificeElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Tesla RC3100H1 este o combina frigorifica spatioasa si rezonabila ca pret ce poate constitui o alternativa de luat in considerare. Dar mai intai va propunem sa aflati in continuare cateva informatii utile pentru a va putea forma o parere pertinenta.

Combina frigorifica Tesla RC3100H1 prezinta o capacitate totala de 302 litri care este distribuita intre zona frigiderului 219 de litri si cea a congelatorului 83 de litri. Conform noilor etichete europene, face parte din clasa de eficienta energetica F, ceea ce inseamna un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este estimat undeva la 290 kWh.

Zona frigiderului este prevazuta cu doua ladite care va vor ajuta sa depozitati eficient fructele si legumele, dar si trei rafturi realizate din sticla securizata ce au capacitatea de a sustine si articole voluminoase. Usa frigiderului beneficiaza si ea de trei suporturi din plastic unde puteti depozita recipiente de mici dimensiuni, oua, borcane, sticle etc.

Zona congelatorului este organizata cu ajutorul a trei compartimente inchise unde puteti depozita alimentele in functie de natura lor. Capacitatea de congelare in descursul a 24 de ore este de 4 kg.

Pentru o mai buna vizibilitate asupra continutului, frigiderul dispune si de sistem de iluminare LED. Totodata, trebuie mentionat faptul ca usile aparatului sunt reversibile, ceea ce inseamna ca le veti putea deschide atat pe partea dreapta, cat si pe partea stanga.

In plus, de mentionat ar mai fi si modul silentios de operare inregistrand astfel maxim 40 dB.

Dimensiunile frigiderului sunt de 60 cm latime, 60 cm adancime si 185 cm inaltime, avand o greutate de 58 de kg.

Tesla RC3100H1 review

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Combina frigorifica Tesla RC3100H1 este o varianta spatioasa, bine organizata si silentioasa ce asigura conditiile optime pentru ca alimentele sa ramana proaspete mai mult timp. Actualii cumparatori sunt de parere ca au facut o alegere potrivita pentru nevoile lor, in sensul ca produsul in discutie ofera suficient spatiu de stocare, raceste eficient atat la nivelul frigiderului, cat si la nivelul congelatorului, timp in care este foarte bine organizata. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Tesla RC3100H1

9.5

Pret

9.6/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.4/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Bine organizata
  • Spatioasa
  • Silentioasa
  • Usi reversibile

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.