sâm. iul. 20th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Samsung MS23K3515AK/OL este un cuptor cu microunde foarte practic cu ajutorul caruia puteti incalzi sau chiar dezgheta mancarea mai usor. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit unde veti descoperi pe larg despre ce este vorba.

Cuptorul cu microunde Samsung MS23K3515AK/OL prezinta o capacitate 23 de litri, interiorul fiind realizat din ceramica. Aceasta prezinta proprietati anti-zgariere, iar datorita suprafetei uniforme poate fi curatata foarte usor, fara frecare.

Aparatul include functia Quick Defrost ce va permite de dezghetati alimentele rapid si uniform. Algoritmul sau calculeaza automat timpul de dezghetare pentru cinci alimente si anume: carne, pasare, peste, legume si paine. Cu modul eco, consumul energetic este semnificativ redus.

O alta setare cu totul interesanta este cea de eliminare a mirosurilor neplacute din interior. Practic, indeparteaza fortat aerul din cavitatea interioara, iar orice miros persistent dispare rapid.

Cu functia timer puteti preseta durata de incalzire a alimentelor. La final, se emite un semnal sonor prin care veti fi avertizati ca puteti scoate mancarea dinauntru. Functia de blocare acces copii dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla aparatul.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 48.9 cm latime, 37.4 cm adancime si 27.5 cm inaltime, avand o greutate de 12 kg. Diametrul platoului rotativ este de 28.8 cm.

In partea dreapta se afla si panoul de control prin intermediul caruia veti putea realiza toate setarile dorite. Astfel, interfata sa intuitiva va permite sa porniti aparatul, sa reglati durata si sa activati functiile dorite.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Samsung MS23K3515AK/OL este un cuptor cu microunde bun si practic au ajutorul caruia puteti incalzi rapid mancarea. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca este produsul potrivit nevoilor sale. Incalzeste uniform, este destul de incapator si foarte usor de setat. Sunt de parere ca au facut o alegere buna optand pentru acest model si considera raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Samsung MS23K3515AK/OL

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.5/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Functie dezghetare
  • Interior ceramic
  • Child Lock
  • Usor de setat

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *