Combina frigorifica Tesla RC3200FHX1 cu tehnologie Total No Frost | Review complet

Aparate frigorificeCombine frigorificeElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Tesla RC3200FHX1 este o combina frigorifica bine organizata ce dispune de tehnologii si functii avansate pentru o performante bune. Totusi, aceasta reuseste sa ramana la un pret convenabil, dar mai intai, va propunem sa descoperiti in continuare toate informatiile necesare.

Combina frigorifica Tesla RC3200FHX1 este prevazuta cu o capacitate destul de mare, de 293 de litri, si este oarte bine organizata. Beneficiaza de tehnologia Total No Frost care cu ajutorul senzorilor inteligenti, va impiedica formarea ghetii pe alimente, dar si pe peretii aparatului.

 Tesla RC3200FHX1 review

Zona frigiderului ofera o capacitate de 210 litri si este organizata cu ajutorul a trei rafturi reglabile, iar in partea de jos, beneficiaza si de o ladita pentru fructe si legume. Usa acestuia dispune si ea de trei rafturi unde puteti depozita borcane, sticle, recipiente de mici dimensiuni si asa mai departe.

Zona congelatorului pune la dispozitie o capacitate de 83 de litri si este organizata cu ajutorul a trei compartimente inchise ce ofera avantajul de a putea depozita alimentele in functie de natura lor.  Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore ajunge la 3.5 kg.

Pentru o mai buna vizibilitate asupra interiorului, aparatul a fost prevazut si cu sistem de iluminare LED. Mai mult decat atat, asigura si un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 40 dB.

Din punct de vedere estetic, este un model care arata foarte bine, beneficiind de un design modern. Dispune de manere integrate oferindu-i un plus de eleganta. Dimensiunile acesteia sunt de 60 cm latime, 60 cm adancime si 185.8 cm inaltime.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Tesla RC3200FHX1 este o varianta de combina frigorifica bine organizata si eficienta,ce poate constitui o alterantiva avantajoasa si din perspectiva pretului. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere inspirata, modelul in discutie mentinand alimentele in cele mai bine conditii. In plus, arata bine, este silentioasa si nu au ce sa ii reproseze. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Tesla RC3200FHX1

9.6

Pret

9.7/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.6/10

Design

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Bine organizata
  • Tehnologia Total No Frost
  • Design elegant
  • Silentioasa

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.