Aragaz Arctic AGM5500F – Review & Pareri pertinente

AragazuriElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Arctic AGM5500F este un model de aragaz pe gaz foarte accesibil ca pret despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material. Daca reprezinta o alternativa convenabila si pentru necesitatile voastre, ramane sa descoperiti in continuare.

Aragazul Arctic AGM5500F prezinta alimentare pe gaz si beneficiaza de sistem Safety plus care opreste alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se stinge accidental. Plita este prevazuta cu patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mare, doua arzatoare normala si un arzator mic. Gratarele din dotare asigura o stabilitate destul de buna diverse tipuri de vase.

Totodata, aragazul beneficiaza de sistem de aprindere electrica. Acest lucru inseamna ca nu mai este neaparata nevoie de bricheta sau chibrite pentru a il aprinde.

De asemenea, si cuptorul asigura o coacere eficienta, existand posibilitatea de a regla gratarul din dotare pe mai multe nivele, in functie de retetele pe care le aveti de pregatit. In plus, vine la pachet si cu tava de copt.

Din punct de vedere estetic, este un produs modern care se incadreaza eficient in orice decor. Frontal, se afla panoul de control prevazut cu butoane rotative prin intermediul carora puteti porni atat plita, cat si cuptorul. Dimensiunile acestuia sunt de 50 cm latime, 50 cm adancime si 85 cm inaltime, avand o greutate de 32 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Arctic AGM5500F este o varianta de aragaz ieftina, dar care se descurca eficient, asigurand un mod de functionare optim. Cumparatorii actuali sustin ca aragazul isi face treaba eficient si apreciaza sistemul de aprindere electrica. Functioneaza bine atat zona plitei, cat si cea a cuptorului, cel din urma fiind destul de spatios. Din punctul lor de vedere, este produsul potrivit nevoilor sale si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Review pe scurt: Aragaz Arctic AGM5500F

9.2

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Rezistenta

9.4/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sistem Safety Plus
  • Design placut

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.