Combina frigorifica Tesla RC3400FHX | Review si Pareri utile

Aparate frigorificeCombine frigorificeElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Tesla RC3400FHX este o combina frigorifica bine organizata si silentioasa despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material. Daca reprezinta o alternativa potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuare.

Combina frigorifica Tesla RC3400FHX prezinta o capacitate totala de 347 litri care este distribuita intre zona frigiderului 243 litri si zona congelatorului 104 litri. Frigiderul prezinta in partea de jos sertar special pentru fructe si legume, unde acestea isi vor mentine prospetimea mai mult timp. In partea de sus, beneficiaza de patru rafturi din sticla securizata rezistenta ce poate sustine si articole mai voluminoase. Usa dispune de cinci rafturi unde puteti depozita pachete mai mici, borcane, oua si asa mai departe.

Tesla RC3400FHX review

Zona congelatorului este organizata cu ajutorul a trei compartimente inchise ce permit depozitarea alimentelor in functie de originea lor. Astfel, acestea nu vor mai face schimb de mirosuri si arome intre ele. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore ajugne la 15 kg.

Tesla RC3400FHX beneficiaza de tehnologia Total No Frost care datorita senzorilor inteligenti, gheata nu se va mai putea forma pe peretii interiori ai aparatului sau pe suprafata alimentelor. In partea superioara pe usa, dispune si de display LED multifunctional cu ecran tactil intuitiv ce permite setarea temperaturii atat la nivelul frigiderului, cat si la nivelul congelatorului. In plus, beneficiaza si de functia Eco, Super Freeze, Power Cool si Lock.

Sistemul multi air flow ajuta la mentinerea unei temperaturi constante in frigider pentru ca alimentele sa ramana proaspete mai mult timp.  Aerul este distribuit in mod egal in fiecare parte a frigiderului.

De asemenea, presupune un mod de functionare foarte silentios, inregistrand cel mult 40 dB.

Dimensiunile combinei frigorifice Tesla sunt de 60 cm latime, 68.5 cm adancime si 195 cm inaltime, avand o greutate de 73 de kg.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Tesla RC3400FHX este o varianta de combina frigorifica bine organizata prevazuta cu functii moderne pentru ca alimentele sa ramana proaspete mai mult timp. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si declara ca este destul de spatioasa pentru nevoile sale, foarte silentioasa, timp in care ofera si un design extrem de placut. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Tesla RC3400FHX

9.6

Pret

9.6/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.7/10

Design

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Organizare buna
  • Functii moderne
  • Silentioasa
  • Design elegant

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.