Plita Gaz Incorporabila TEKA EH 60 4G AI AL TR CI Inox : Review si Recomandari

IncorporabilePlite incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

TEKA EH 60 4G AI AL TR CI este o plita incorporabila interesanta, realizata din materiale calitative, ce o fac rezistenta in timp si foarte usor de intretinut. In plus, vine la pachet cu un pret destul de atractiv, insa mai intai de toate, va propunem sa descoperiti cateva informatii utile in continuare.

Pita TEKA EH 60 4G AI AL TR CI a fost prevazuta cu alimentare pe gaz, motiv pentru care a fost implementat sistemul de siguranta. Acesta se refera la existenta unor supape la nivelul fiecarui arzator, intrerupand activitatea plitei in cazul stingerii accidentale a flacarii. In plus, beneficiaza si de sistem de aprindere prin scanteie la nivelul fiecarui arzator.

Plita prezinta patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mic, doua arzatoare normale si un arzator WoK. In mod cert, puterea acestora difera, astfel ca arzatorul mic inregistreaza 1 kW, cele doua normale cate 1.75 kW fiecare, iar cel mare 3 kW.

Un alt avantaj important se refera la gratarele din fonta care pe langa echilibrul oferit vaselor in timpul gatitului, asigura si o buna rezistenta in timp, nu rugineste.

Plita Teka este realizata din inox, foarte rezistent si usor de intretinut, nu se pateaza si se curata rapid. Frontal, se afla butoanele prin intermediul carora veti porni arzatoarele. Dimensiunile plitei sunt de 8.3 cm inaltime, 58 cm latime si 50 cm adancime.

Concluzii si Pareri de la clienti

TEKA EH 60 4G AI AL TR CI poate fi o alegere foarte inspirata in materie de plite incorporabile, fiind realizata din materiale calitative, ceea ce o fac usor  de intretinut, dar si foarte rezistenta in timp. Actualii cumparatori confirma aceste lucruri si sustin ca modelul in discutie este exact ceea ce aveau nevoie. Cei care o folosesc de peste 6 ani declara ca plita, dar si gratarele impreuna cu arzatoarele arata foarte bine, nu prezinta zgarieturi sau urme de uzura. Inoxul din care este construita este de foarte buna calitate, nu se pateaza usor, iar ochiurile, gratarele si butoanele sunt foarte bine finisate. Asadar, recomanda mai departe acest produs si sunt de parere ca raportul calitate/pret este de departe unul excelent.

Review pe scurt: TEKA EH 60 4G AI AL TR CI

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Functii

9.7/10

Design

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Cosntruita din materiale de calitate
  • Nu se zgarie usor si nu ramane patata
  • Arzator Wok
  • Sistem de siguranta

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.