mar. apr. 16th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Bosch PUE611BB2E este o plita incorporabila foarte buna prevazuta cu functii si tehnologii moderne, menite sa optimizeze intreg procesul culinar. Poate fi o alternativa foarte interesanta de luat in calcul, insa inainte de a lua orice decizie va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile in continuare.

Plita incorporabila Bosch PUE611BB2E este un model vitroceramic ce pune la dispozitie patru zone de gatit de dimensiuni diferite: doua dintre ele sunt de dimensiuni mari, iar celelalte doua mici. Puterea arzatoarelor mari atinge 1.8 kW, iar a celor mici cate 1.4 kW. Gratie sistmeului Fleinduction, ai posibilitatea de a seta plita astfel icnat sa se adapteze nevoilor tale in timpul gatitului. De exemplu, daca ai nevoie de un gratar mai mare pentru a prepara mancarea, ai posibilitatea de a combina doua zone de prepare pentru a obtine o zona de gatit extinsa. Panoul de control este amplasat in partea frontala si beneficiaza de butoane tip touch. Chiar daca prezinta un desgin sofisticat, totusi, setarile dorite nu sunt greu de realizat. Cu ajutorul butoanelor + si – ai posibilitatea de a controla zona pe care doresti sa o folosesti astfel incat sa atinga peformantele dorite.

 Bosch PUE611BB2E butoane

Plita dispune si de o serie de functii interesante si utile. Printre acestea amintim de functia timer ce permite selectarea duratei de gatit, iar la final, cand timpul s-a scurs, aceasta se opreste automat. La finalul programului, va fi emis un semnal sonor. De asemenea, beneficiaza si de sistem de protectie pentru copii si indicator de caldura reziduala prevenind in acest fel incidendetele nedorite. In plus, detine si senzor special care identifica prezenta tigaii.

Din punct de vedere estetic este, fara indoiala, un model deosebit, extrem de elegant fiind realizat din sticla de culoare neagra. Dimensiunile plitei sunt de 5.1 cm inaltime, 59.2 cm latime si 52.2 cm adancimee, avand o greutate de aproximativ 12 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Bosch PUE611BB2E este o plita incorporabila foarte performanta dotata cu tehnologii avansate pentru rezultate pe masura. Cumparatorii actuali sunt extrem de multumiti de ea si sustin ca plita functioneaza in parametrii optimi asa cum se asteptau. Au declarat ca se incalzeste foarte rapid, este usor de folosit, iar montajul nu a creat niciun fel de probleme. De asemenea, sustin ca functia timer este de foarte mare folos pentru ei si o folosesc frecvent. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Bosch PUE611BB2E

9.9

Pret

9.6/10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Design

10.0/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Timer, Oprire automata, Heat booster
  • Protectie copii, Indicator caldura reziduala
  • Design deosebit
  • Flexinduction

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *