sâm. iun. 15th, 2024
Masina de spalat rufe Star-Light WMM-714A+++Masina de spalat rufe Star-Light WMM-714A+++

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

0
(0)

Star-Light WMM-714A+++

Va prezentam un nou model de masina de spalat rufe aflat in portofoliul Star-Light si anume Star-Light WMM-714A+++ care vine cu surprize interesante si placute, asa ca va asteptam sa lecturati descrierea pe care i-am facut-o. Ar putea fi alegerea ideala in cazul in care doriti un produs economic, eficient la un pret accesibil.

Am mai avut discutia in articolele anterioare despre acest brand, care in ciuda faptului ca nu este foarte cunoscut precum altele, este o marca romaneasca ce produce electrocasnice destul de bune calitativ la preturi accesibile. Nu o sa mai repet, ci o sa trecem direct la ceea ce ne intereseaza in acest moment si anume masina de spalat rufe Star-Light WMM-714A+++.

Design

Cum probabil v-ati obisnuit deja, incepem analiza produselor plecand de la exterior spre interior, asa ca incepem cu design-ul. Are un aspect foarte modern si este compacta, motiv pentru care se va potrivi cu orice piesa de mobilier indiferent de locul in care o amplasati – baie sau bucatarie. Dispune de o carcasa eleganta de culoare alba, fiind dotata cu un panou de control electronic foarte usor de utilizat – display de tip LED intuitiv. Mai mult decat atat, masina cantareste in jur de 61 de kg , iar ca si dimensiuni prezinta 85 x 59.5 x 49.5 cm (l x L x A).

Specificatii

Star-Light WMM-714A+++  este un model de masina de spalat rufe cu incarcare frontala avand o capacitate de incarcare de 7 kg. Este o masina foarte economica din punct de vedere al consumului de energie electrica fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, ceea ce reprezinta o clasa extrem de buna. In acest sens, inregistreaza un consum de energie electrica de 0.93 kW pe ora in programul standard, iar consumul mediu anual fiind de apa fiind de 1000 litri si de 50 de litri in programul standard.

Viteza de centrifugare este destul de mare si anume 1400 rpm, avand un numar de 16 programe de spalare, printre care: Rapid, BabyCare, Intensiv, Bumbac, Jeans, Lana, Sintetice, Delicate, Mix, Sport, Drenare, Clatire+Centrifugare, Centrifugare, Colorate, Consum redus de energie, Spalare manuala. Din cate observati, sta foarte bine la acest capitol, si poate face fata oricaror tipuri de materiale si de spalari, reusind sa va curete foarte bine hainele indiferent de gradul de murdarie.

Nivelul de zgomot la centrifugare la care poate ajunge este de 78 dB, in timp ce nivelul de zgomot in timpul spalarii ajunge la 59 dB.

Parerea clientilor

Cumparatorii acestei masina de spalat s-au aratat incantati indeosebi de raportul calitate/pret care este unul foarte avantajos. Mai mult, considera un mare plus faptul ca este o masina de spalat foarte economica, cu minimul de reurse au parte de rezultate foarte bune.

Concluzie

Masina de spalat rufe Star-Light WMM-714A+++, 7 kg, 1400 RPM, Display LED, Clasa A+++, Alb consider a fi un produs foarte interesant, iar din punct de vedere al specificatiilor tehnice, este foarte bine dotata, chiar daca poate multi dintre cumparatori nu au auzit pana in momentul de aceasta marca romaneasca. Aici veti putea vizualiza mai multe detalii, dar si un pret excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Eficienta energetica

9.7/10

Pareri PRO

  • foarte economica
  • numar mare de programe
  • model slim
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *