Masina de spalat rufe Star-Light WMM-712A3P, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Display LED, Alb

Electrocasnice mariMasini de spalat rufe

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light WMM-712A3P

Masina de spalat rufe Star-Light WMM-712A3P reprezinta o alternativa foarte interesanta in cazul in care doriti sa achizitionati o masina de spalat rufe practica si economica. Chiar daca nu este un brand foarte cunoscut, trebuie sa stiti ca este o marca romaneasca, iar in ultimul timp, a inceput sa starneasca atentia a cator mai multi cumparatori.

Personal, consider ca merita sa ii acordati o sansa, pentru a o cunoaste mai bine, si ulterior sa decideti daca ar fi sau nu produsul pe care il necesitati in casa voastra. O veti cunoaste mai indeaproape, verificand atat punctele forte, cat si cele slabe, in incercarea de a face o descriere cat mai obiectiva, ca de fiecare data.

Design

Star-Light WMM-712A3P este un model de masina de spalat cu un design foarte elegant, avand in totalitate carcasa alba. Datorita design-ului ultra modern, poate fi amplasata oriunde in casa pentru ca se potriveste cu orice piesa de mobilier. Prezinta un display de tip LED intuitiv, dar un hublou transparent cu deschidere standard ce ii da un plus de eleganta. Din perspectiva dimensiunilor, avem dupa cum urmeaza: 85 x 59.5 x 49.5 cm (l x L x A), cu o greutate de 60 de kg.

Specificatii

Star-Light WMM-712A3P este un model de masina de spalat cu incarcare frontala, avand o capacitate de incarcare de 7 kg, prin urmare poate fi utilizata atat de o singura persoana, cat si de o familie normala formata din 2-4 membri. In ceea ce priveste consumul de energie electrica, masina de spalat sta foarte bine, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, ceea ce inseamna un consum de energe electrica foarte redus, dar in acelasi timp, si consumul de apa este deopotriva redus. Se inregistreaza in medie anual un consum de doar 136 kWh, iar pe ciclul de spalare aproximativ 0.68 kWh, consumul anual de apa fiind de 10000 de litri, in timp ce consumul pe ciclul de spalare ajunge la 50 de litri. Toate aceste cercetari au fost realizate pentru programul standard de spalare, desigur.

Acest model de masina de spalat dispune de o viteza de centrifugare de 1200 rpm, avand in acelasi timp in dotare un numar de 16 programe. Printre aceste programe se regasesc: Drenare, Baby care, Clatire+Centrifugare, Bumbac, Lana, Sintetice, Consum redus de energie, Delicate, Mix , Sport, Program rapid si altele.

Veti putea regla temperatura dupa cum considerati ca ar trebui spalate hainele, in functie de tesatura. De asemenea, poate fi setata centrifugarea, dar veti putea programa masina sa inceapa spalarea la o anumita ora in asa fel incat sa va avatanjeze pentru ca rufele sa nu stea foarte mult timp dupa spalare in masina, in umiditate, pentru ca vor lua mirosuri neplacute.

Nivelul de zgomot la spare poate ajunge la maxim 59 dB, in timp ce nivelul de zgomot la centrifugare ajunge pana la 76 dB.

Parerea clientilor

In urma cercetarii parerii cumparatorilor, constat ca acestia sunt multumiti de felul de in care acest model de masina de spalat isi face treaba. Prin urmare, spala foarte bine hainele, evident, trebuie selectat corect si programul in functie de tesatura, dar si de gradul de murdarie. Ceea ce au remarcat clientii in defavoarea produsului, ar fi faptul ca este putin galagioasa. Insa nefiind o problema reala, consider ca nu este o variabila decisiva, din punctul meu de vedere.

Concluzie

Masina de spalat rufe Star-Light WMM-712A3P, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Display LED, Alb este un electrocasnic interesant, care isi face treaba exact asa cum promite, dar in acelasi timp, este si foarte economica. Consider ca merita sa ii acordati o sansa si pentru a vedea mai multe detalii, dar si o oferta foarte buna, puteti intra aici.

9.3

Pret

9.3/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

9.3/10

Pareri PRO

  • eficienta energetica
  • design placut

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate
Masina de spalat rufe Star-Light WMM-712A3P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.