joi. iul. 25th, 2024
Star-Light WMM-610A++Star-Light WMM-610A++

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Star-Light WMM-610A++

Sunteti in cautarea unei masini de spalat rufe practice, dar in acelasi timp la un pret accesibil? S-ar putea sa va aflati pe drumul cel bun, asa ca s-ar putea modelul acest model de masina de spalat rufe Star-Light WMM-610A++ ar putea fi o alegere buna in conformitate cu cerintele voastre.

Poate o parte dintre cumparatori sunt reticienti in ceea ce priveste acest brand, Star Light, pentru ca nu au auzit foarte multe lucruri, insa sub acest brand exista o serie de electrocasnice bune din punct de vedere calitate. Consider ca ar trebui sa le dati o sansa si sa va documentati mai bine in ceea ce le priveste, pentru ca ati putea avea surprize placute.

Design

Din punct de vedere al design-ului, acest model de masina arata foarte bine. Este de culoare alba si are un aspect foarte elegant. Prezinta un afisaj de tip LED, unde vor aparea programele pe care le setati, dar si timpul ramas. Cu ajutorul butonului pe care il are dispus in partea de sus, veti alege programul. In privinta dimensiunilor, produsul prezinta 85 x 55 x 47 cm (l x L x A), dar si o greutate de 54 kg.

Galerie foto

Specificatii

Star-Light WMM-610A++ este un model de masina de spalat rufe cu incarcare frontala, avand o capacitate de incarcare de 6 kg si o viteza de centrifugare de 1000 rpm. De asemenea, este o masina de spalat foarte economica, fiind incadrata la clasa de eficienta energetica A++, ceea ce inseamna un consum cu pana la 25% mai mic decat in cazul unei masini de spalat incadrata in clasa A+.

Masina prezinta in dotare un sistem electronic de control al balasnului, cu ajutorul caruia va exista un echilibru perfect pe tot parcursul functionarii, astfel reducand zgomotul si eliminand vibratiile produse in timpul spalarii.

O alta posibilitate pe care v-o reda aceasta masina de spalat si una, de altfel, foarte eficienta este programarea orei de incepere a spalarii. O puteti seta sa inceapa la o anumita ora, in asa fel incat sa se incheie spalarea concomitent cu venirea voastra acasa, in asa fel incat sa nu fie necesar ca rufele sa stea foarte mult timp inchise pentru ca riscati sa capete mirosuri neplacute stand prea mult timp in umezeala.

In ceea ce priveste programele pe care le are in dotare, aceasta se lauda cu o gama varianta si un numar destul de mare – 16 programe.

Avem o serie de prorgame de baza care fac referire doar la materialele din care sunt compuse hainele si anume:

 • bumbac intensiv
 • bumbac 60 °C
 • bumbac 40 °C
 • bumbac 20 °C
 • lana
 • delicate/matase
 • sintetice

Concomitent cu aceste programe, mai exista inca o serie care vin in completarea primelor enumerate:

 • baby care – este esentiala mai ales pentru familiile care au cel putin un copilas mic fiindca prin intermediul acestui program este asigurata o igiena mult mai atenta a micutului. Va fi inlaturata foarte bine murdaria si in acelasi timp, si microbii, iar la finalul programului va fi asigurata o clatire atenta pentru a nu ramane impregnat detergent in testatura hainelor micutului, fiindca bine stim ca acestea sunt toxice.
 • sport – dupa cum ii spune si numele, este destinat articolelor sporive, care de cele mai multe ori sunt fabircate din polyester ce determina un miros neplacut, motiv pentru care este necesara spalarea in conditii speciale.
 • mix – este un program in care veti putea spala atat hainele din bumbac, dar si cele din material sintetic
 • my cicle – numit si programul favorit, puteti stabili propriii parametri de functionare

Suplimentar, mai exista inca 3 programe complementare care joaca un rol important pe timpul clatirii si a stoarcerii, doar pentru stoarcere sau doar pentru scurgere.

Din cate puteti observa, ii lipsesc progamele pentru spalare manuala si programul pentru camasi, insa ambele pot fi inlocuite fara nicio problema cu programul Delicate pe care masina il are in dotare.

Nivelul de zgomot la centrifugare poate ajunge pana la 74 dB, in timp ce nivelul de zgomot la spalare poate ajunge la 58 dB. Consumul anual de apa poate fi aproximat la 9240 l, evident, variabila depinde de numarul de spalari, cat de des faceti acest lucru.

Parerea clientilor

Actualii cumparatori ai acestui model de masina de spalat, vin cu mici sugestii poate chiar foarte utile. Avand o capacitate de 6 kg, ar fi ideala pentru aproximativ doua persoane, caci, in cazul in care o suprasolicitati si adaugati mai multe haine decat ar trebui, riscati sa ramana neclatite.

Concluzie

Masina de spalat rufe Star-Light WMM-610A++, 6 kg, 1000 RPM, Display LED, Clasa A++, Alb este un model de masina aflat in portofoliul unui brand romanesc, care in ultima perioada de timp a reusit sa surprinda in mod placut clientii. Masina isi face treaba bine, fiind ideala pentru doua persoane. Aici veti putea vizualiza o oferta, in cazul in care sunteti interesati.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

9.1

Pret

8.9/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Eficienta energetica

9.0/10

Functii

9.4/10

Pareri PRO

 • numar mare de functii
 • pret mic
 • silentioasa
 • economica

Pareri CONTRA

 • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *