mie. mai 22nd, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Star-Light FDDV-213F este un frigider cu doua usi accesibil ca pret care poate fi o alternativa eficienta in multe situatii. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile si pentru a verifica daca este aparatul potrivit nevoilor voastre.

Modelul in discutie prezinta o capacitate totala de 213 litri si include sistem de racire static. Acest lucru inseamna ca va trebui decongelat periodic pentru a il curata. Capacitatea este distribuita intre zona frigiderului si anume 171 de litri si zona congelatorului 42 de litri.

Star-Light FDDV-213F reviewIn zona frigiderului regasim trei rafturi din sticla securizata care pot sustine si vase mai voluminoase, iar in partea de jos, beneficiaza de un compartiment tip ladita unde puteti depozita fructe, legume si asa mai departe. Usa dispune de trei rafturi din plastic unde puteti depozita pachete mai mici, borcane, sticle etc.

Zona congelatorului este impartita cu ajutorul unui raft putand depozita mai multe pachete de carne, caserole de inghetata si asa mai departe. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 42 de litri.

In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica A+ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa F. Astfel, consumul energetic anual este de doar 222 kWh.

Usile frigiderului Star-Light FDDV-213F sunt reversibile, ceea ce inseamna ca le veti putea monta pe ce parte doriti sau va permite spatiul. De asemenea, ofera si o autonomie mare, de 14 ore, timp in care in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in deplina siguranta. In plus, presupune un mod de operare silentios inregistrand maxim 42 dB.

Dimensiunile acestuia sunt de 144 cm inaltime, 54 cm latime si 57 cm adancime, avand o greutate de 39 de kg.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Frigiderul Star-Light FDDV-213F este un model foarte rezonabil ca pret, care poate oferi conditiile optime de mentinere a alimentelor in deplina siguranta. Cumparatorii sunt multumit de eficienta produsului si declara ca pentru nevoile lor, a fost o alegere inspirata. Sustin ca este bine organizat, silentios si economic, exact ceea ce isi doreau. Il recomanda astfel mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt : Star-Light FDDV-213F

9.2

Pret

9.4/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.0/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Bine organizat
  • Autonomie buna
  • Silentios

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *