Combina frigorifica Arctic AK60366E40NFMT Review si Pareri pertinente

Aparate frigorificeCombine frigorificeElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Arctic AK60366E40NFMT este o combina frigorifica spatioasa si bine organizata ce poate oferi conditii optime de depozitare a alimentelor in interiorul sau. Totodata, vine la pachet si cu un pret convenabil, dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Combina frigorifica Arctic AK60366E40NFMT pune la dispozitie o capacitate totala de 324 litri. In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica A++, ceea ce garanteaza un consum energetic scazut. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 249 kWh.

Aceasta integreaza o serie de functii si tehnologii interesante cum ar fi cea Blue Tech care are capacitatea de a stimula efectul de fotosinteza datorita luminii albastre care se mentine in permanenta in interiorul aparatului. De asemenea, este integrat si sistemul de racire Full No Frost care previne formarea ghetii in interiorul aparatului prin mentinerea unui nivel potrivit de umiditate cu ajutorul curentilor de aer. In acest conditii, trebuie sa stiti ca nu mai este necesara dezghetarea regulata a aparatului. Functia Fast Freezing activeaza compresorul si ventilatorul la capacitate maxima, pentru a ingheta mai rapid alimentele proaspete. Functia de vacanta permite functionarea economica a aparatului atunci cand nu este folosit. Insa, pentru aceasta trebuie sa va asigurati ca nu va deschide nimeni usa frigiderului.

In interior, veti regasi si un termostat reglabil pentru ajustarea temperaturii. In plus, include pe exterior si un display LCD prin intermediul caruia puteti verifica temperatura oferind o interfata prietenoasa.

Arctic AK60366E40NFMT review

Zona frigiderului ofera o capacitate de 215 litri si este prevazuta cu trei rafturi din sticla securizata foarte rezistenta ce poate sustine si articole mai voluminoase, iar in partea de jos, dispune de sertar special pentru depozitarea vegetalelor. Usa include trei rafturi din plastic unde puteti adauga borcane, sticle, recipiente de mici dimensiuni si asa mai departe.

Congelatorul prezinta o capacitate de 109 litri si este organizat cu ajutorul a trei compartimente inchise, ceea ce va ajuta sa depozitati alimentele in functie de natura lor, fara sa mai faca schimb de mirosuri si arome intre ele. Totodata, capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 6 kg.

Mai mult decat atat, este de apreciat si autonomia generoasa pe care o ofera si care ajunge la 33 de ore. Astfel, in cazul unei pene de curent, in tot acest timp, alimentele vor fi pastrate in deplina siguranta. In plus, presupune un mod de operare silentios, nivelul de zgomot inregistrat fiind de maxim 38 dB.

Dimensiunile totale ale combinei sunt de 59.5 cm latime, 67 cm adancime si 185.2 cm inaltime, avand o greutate de 70 de kg.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Arctic AK60366E40NFMT este o combina frigorifica ce se descurca eficient asigurand conditiile optime pentru depozitarea in siguranta a alimentelor. Actualii cumparatori sunt foarte multumiti de ea si declara ca aparatul isi face treaba excelent. Raceste si ingheata foarte bine mancarea, este destul de spatios pentru nevoile lor si silentios. Cum nu au ce sa ii reproseze, o recomanda si altor utilizatori, iar dupa parerea lor, raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Arctic AK60366E40NFMT

9.6

Pret

9.6/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.7/10

Design

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Bine organizata
  • Sistem Full No Frost
  • Functie Vacanta, Fast Freezing
  • Autonomie mare

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.