Congelator Arctic AC60250M30W+ Review si Pareri pertinente

Aparate frigorificeCongelatoareElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Arctic AC60250M30W+ este un congelator spatios si bine organizat, care va poate suplimenta cu succes spatiul de depozitare al alimentelor. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Congelatorul Arctic AC60250M30W+ prezinta o capacitate de incarcare de 215 litri si include sase compartimente tip ladita ce va permit sa depozitati alimentele in functie de natura lor, astfel incat sa nu faca schimb de mirosuri si arome intre ele. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore ajunge la 14 kg.

Arctic AC60250M30W+ review

Aparatul face parte din clasa de eficienta energetica F, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand anual doar 256 kWh.

Se poate lauda si cu o autonomie buna care ajunge la 16 ore. Astfel, in cazul unei pene de curent in tot acest timp, alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

Datorita termostatului integrat, aveti posibilitatea de a seta temperatura astfel incat sa aveti control permanenta asupra conditiilor de depozitare. Functia Fast Freeze presupune inghetarea rapida a alimentelor proaspete.

Mai mult decat atat, asigura si un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 37 dB. Usile reversibile va permit sa le montati pe ce parte doriti sau va impune spatiul.

Dimensiunile aparatului sunt de 59.5 cm latime, 59.2 cm adancime si 151 cm inaltime, avand o greutate de 51.5 kg.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Arctic AC60250M30W+ este un congelator spatios si bine organizat, ce va poate oferi un spatiu generos in care sa depozitati in conditii optime alimentele. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si sustin ca isi face treaba eficient. Este incapator, bine organizat, congeleaza rapid mancarea si presupune un mod de functionare foarte silentios. Dupa parerea lor, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Arctic AC60250M30W+

9.4

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.4/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Bine organizat
  • Functie Fast Freeze
  • Termostat reglabil
  • Silentios

Pareri CONTRA

  • Dezghetare manuala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.