Review: Plita incorporabila Star-Light BHF-230VB

IncorporabilePlite incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Star-Light BHF-230VB este un model de plita incorporabila vitroceramica usor de folosit, care benefiicaza si de un design foarte interesant. Trebuie sa recunosc ca reprezinta o adevarata surpriza placuta din partea celor de la Start-Light fiindca este un produs cu totul deosebit.

Plita incorporabila Star-Light BHF-230VB este prevazuta cu doua zone de gatit de dimensiune mica, respectiv normala. Puterea arzatorului mmic este de 1.2 kW, iar a celui normal de 1.8 kW. Dispune de noua trepte de putere pe care le veti regla prin intermediul panoului de control prevazut cu butoane touch amplasat in partea din fata.

De asemenea, plita beneficiaza de functia de oprire automata, evitand astfel eventualele incidente. Este prezenta si functia timer care permite oprirea plitei in momentul in care timpul prestabilit s-a scurs, prevenind astfel prepararea excesiva a alimentelor. La finalizarea programului, se va activa semnalul sonor. In plus, pentru a impiedica accidentarile si de a sti cand zonele de gatit sunt inca fierbinti, plita a fost prevazuta cu indicator de caldura reziduala.

Fiind realizata din sticla neagra, nu ar trebui sa va ingrijoreze modul de intretinere fiindca nu este nimic complicat. Recomandarea noastra este ca dupa utilizare, dupa ce plita s-a racit, sa o curatati cu o carpa curata.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 4.5 cm inaltime, 30 cm latime si 51 cm adancime, avand o greutate de 4.5 kg. Cablul de alimentare cu care vine la pachet masoara 1.5 m lungime.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light BHF-230VB este o plita interesanta, atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere functional. Clientii confirma acest lucru sustinand ca este varianta ideala pentru o casa de vacanta sau intr-o locuinta unde se gateste rar. Au declarat ca functioneaza in parametrii optimi, nu este dificil de intretinut si sunt incantati de functiile interesante din dotare. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Star-Light BHF-230VB

9.5

Pret

9.7/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

9.5/10

Design

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Opprire automata, protectie copii
  • Timer, Indicator de caldura reziduala
  • Design modern

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.