lun. mai 27th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Arctic ARNGW64127SB este o plita incorporabila spatioasa, care arata foarte bine, ce poate fi usor de asortat si de potrivit cu piesele de mobilier si chiar restul electrocasnicelor. Poate fi o alegere interesanta, insa mai multe detalii va vom oferi in cele ce urmeaza.

Plita incorporabila Arctic ARNGW64127SB este prevazuta cu alimentare pe gaz, motiv pentru care a fost implementat sistemul de siguranta sub forma unor supape amplasate la nivelul fiecarui arzator care are rolul de a opri imediat alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se va stinge intamplator. In plus, dispune de sistem de aprindere electrica prin scanteie la nivelul fiecarui buton.

De asemenea, aceasta dispune de patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mic, doua arzatoare normale si un arzator dublu de top WoK. Fiecare arzator prezinta cate un gratar minimalist care ofera o curatare mai facila plitei, insa de pe alta parte, este posibil ca vasele sa nu mai aiba aceeasi stabilitate ca in cazul gratarelor mai mari.

Arctic ARNGW64127SB design

Plita Arctic ARNGW64127SB este realizata din sticla de culoare neagra, beneficiind de un design foarte elegant. In zona laterala, se afla cele patru butoane ce permit pornirea si oprirea arzatoarelor. Se poate curata foarte usor cu o carpa moale, nefiind recomanda utilizarea de produse abrazive. Dimensiunile acesteia sunt de 4.6 cm inaltime, 64.6 cm latime si 52.5 cm adancime, avand o greutate de 12.8 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Arctic ARNGW64127SB este o plita incorporabila care arata foarte bine si functioneaza eficient, de care cumparatorii actuali sunt foarte multumiti. Apreciaza faptul ca este spatioasa, pot utiliza si vase mai voluminoase, se curata usor si s-a incadrat foarte bine in decorul bucatariei, pentru ca negrul este foarte usor de asortat atat cu mobilierul, cat si cu restul electrocasnicelor din bucatarie. O recomanda si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Arctic ARNGW64127SB

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.0/10

Rezistenta

9.3/10

Functii

9.5/10

Design

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Arzator WoK
  • Sistem de siguranta
  • Design elefant

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *