joi. iul. 25th, 2024
Cuptor cu microunde Samsung ME71A Mecanic, Alb, 20 l, 800 WCuptor cu microunde Samsung ME71A Mecanic, Alb, 20 l, 800 W

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Samsung ME71A

Ati decis sa achizitionati un cuptor cu microunde, insa sunteti inca in stadiu de cercetare a produselor existente pe piata? Ei bine, va vom prezenta in acest articol unul dintre cele mai vandute cuptoare cu microunde: Samsung ME71A.

Cuptorul cu microunde Samsung ME71A este un produs destul de simplu, cu un aspect placut si foarte prietenos. Exista foarte multe persoane care pur si simplu se blocheaza in fata unui aparat cu extrem de multe butoane complicate. Acest cuptor este exact opusul respectivei situatii, adica vine cu un aspect cat se poate de simplificat, fiind destul de usor.

Nu toata lumea este adepta a unui cuptor cu microunde, insa nimeni nu poate nega eficienta lui in cadrul unei bucatarii. Mancarea si chiar si apa se pot incalzi intr-un ritm foarte rapid, nemaifiind nevoie sa murdariti un vas in plus pentru ca veti incalzi preparatele direct in farfuria de unde veti servi.

Cuptorul cu microunde Samsung ME71A are un design elegant, prezentand extreriorul in totalitate alb. Se poate adapta cu usurinta spatiului de care dispuneti, avand un stil minimalist. Capacitatea de care dispune este de 20 L, avand o putere de 800 W. Veti putea seta cu foarte mare usurinta timpul si temperatura la care doriti sa puneti preparatele pentru a se incalzi, dupa gustul fiecaruia.

Cuptorul cu microunde are un numar de trei programe, prezentand si un timer de unde veti putea seta timpul dorit. Cu acest cuptor, va veti putea pune carnea congelata la dezghetat in timp util, fara a mai fi nevoie sa asteptati foarte mult pentru ca mancarea sa poata fi pusa in tigaie sau pe gratar. De asemenea, cuptorul va va incalzi uniform mancarea pe care o veti pune pe farfurie pentru a se incalzi.

Concluzie

Cuptorul Samsung ME71A este alegerea ideala in cazul in care ati decis sa achizitionati un cuptor cu microunde, iar oferta este de nerefuzat, putandu-l achizitiona la un pret foarte bun pe care il puteti vizualiza aici. Este extrem de util in orice bucatarie si isi face treaba intr-un mod foarte eficient.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

8.7

Pret

9.0/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

8.0/10

Pareri PRO

  • usor de curatat
  • functie de dezghetare
  • pret rezonabil

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *