Cuptor cu microunde LG MH6042D, LED, 700 W, 20 l, Argintiu

Cuptoare microunde

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

LG MH6042D

Pentru ca intotdeauna cuptoarele cu microunde vor fi cautate, iar piata este intr-o continuta expansiune, la fel ca si numarul ofertantilor, va prezentam un nou model de cuptor cu microunde aflat in portofoliul LG si anume cuptorul cu microunde LG MH6042D. Acest model de cuptor este o alegere foarte buna in cazul in care v-ati gandit ca este momentul sa achizitionat cu astfel de produs sau daca pur si simplu, doriti sa il inlocuiti pe cel vechi din diverse motive.

Cuptorul cu microunde LG MH6042D are la baza sistemul I-Wave care imbunatateste calitatea procesului de gatit, aduce performante noi, prin simpla generare a caldurii din mai multe unghiuri ale cavitatii cuptorului. Comparativ cu microundele conventionale cu cavitate bidimensionala care, in general, incalzesc neuniform preparatul, acest model de cuptor rezolva problema, astfel ca mancarea va fi incalzita uniform pe toata suprafata.

Specificatii

Ca si specificatii tehnice, important de specificat este capacitatea sa de 20 L, puterea cuptorului este de 700 W. Ca si functii, are un numar de 5 programe, prezinta functia de dezghetare, astfel ca alimentele abia scoase din congelator vor putea fi decongelate in cel mai scurt timp posibil. De asemenea, veti putea seta ceasul, prezinta functia Quick Start si este dotat cu functia de protectie pentru copii.

Parerile clientilor

In general, cumparatorii au fost foarte multimiti de produs, se adapteaza usor indiferent de mobila pe care o aveti in bucatarie, nu ocupa foarte mult spatiu, mai ales in situatia in care spatiul care este o problema majora. Singurul dezavantaj pe care cei care l-au achizionat deja l-au remarcat, este zgomotul pe care cuptorul il scoate in timpul functionarii, insa nu a fost identificat precum o problema majora, ci doar o simpla remarca.

Concluzie

In concluzie, Cuptor cu microunde LG MH6042D, 700 W, 20 l, LED, Argintiu este o alegere inteleapata, consider ca se preteaza excelent si ca raport calitate/ pret, iar o oferta interesanta si foarte accesibila o puteti vizualiza aici.

9

Pret

8.8/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

8.9/10

Pareri PRO

  • protectie pentru copii
  • pret rezonabil
  • 5 functii

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate
Cuptor cu microunde LG MH6042D, LED, 700 W, 20 l, Argintiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.