Russell Hobbs Oxford 21396-56 este un prajitor de paine foarte bun, care te va ajuta in fiecare dimineata sa pregatesti sandwich-uri delicioase la micul dejun. Chiar si atunci cand este contra timp, acest aparat iti poate veni in ajutor, pentru a prepara simplu si rapid sandwich-uri calde si delicioase.

Putem introduce in aparat cate 2 felii si putem seta gradul de rumenire in functie de cele patru nivele care ne sunt puse la dispozitie. Puterea prajitorului este de 1200 W, reusind sa rumeneasca feliile de paine in timp util. Putem adauga cam toate tipurile si marinile de felii de paine, de la painile taranesti pana la cele facute in casa. Datorita fantei lungi, acestea vor fi prajite uniform.

Mi-a atras atentia functia de decongelare, pe care nu am gasit-o tocmai la toate prajitoarele pe care le-am testat. In plus, beneficiaza si de un gratar unde putem adauga chiflele preferate, croissantele sau alte produse de panificatie pe care obisnuiesti sa le servesti la micul dejun. Toate firimiturile care vor cadea inevitabil din feliile de paine, vor ajunge intr-o tavita speciala de colectare, care se poate detasa foarte usor, ulterior, aruncand continutul la cosul de gunoi.

Russell Hobbs Oxford 21396-56 gratar

In plus, daca ai pornit deja aparatul, insa ti-ai dat seama ca ai realizat vreo setare eronata, poti intrerupe oricand activitatea acestuia cu functia de anulare.

Aparatul prezinta o carcasa foarte rezistenta din metal si un design modern. In lateral, se afla butoanele prin intermediul caruia vom realiza toate setarile dorite. Nu este un aparat mare, drept pentru care nu va ocupa mult spatiu de depozitare.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca este un aparat foarte bun, usor de folosit, reusind sa prajeasca uniform feliile de paine. Le place, deopotriva, faptul ca este rezistent si usor de folosit, motiv pentru care il recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Russell Hobbs Oxford 21396-56 este un prajitor de paine eficient si rezistent, pe care il recomand cu toata increderea. Din punctul meu de vedere, este unul dintre cele mai bune modele pe care le-am testat, iar pretul este unul convenabil.

Review pe scurt: Russell Hobbs Oxford 21396-56

Review pe scurt: Russell Hobbs Oxford 21396-56
9.9

Pret

10/10

  Calitate

  10/10

   Fiabilitate

   10/10

    Rezistenta

    10/10

     Design

     10/10

      PRO

      • Raport calitate/pret foarte bun
      • Functie decongelare
      • Gratar chifle
      • Rumenire uniforma
      • Rezistent

      CONTRA

      • Nu au fost identificate

      leave a comment

      Create Account      Log In Your Account