Dum. mart. 3rd, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Star-Light AFB-2613WH este o friteuza practica ce presupune prepararea alimentelor cu aer cald, ce vine la pachet cu un pret foarte accesibil. In principiu, alimentele prajite nu sunt deloc recomandate de specialisti, de aceea, friteuza in discutie are capacitatea de a prepara alimentele mai sanatos decat ar putea face-o friteuzele obisnuite, folosind doar 3% grasime, o singura lingura de ulei.

Puterea aparatului este de 1300 W, astfel ca temperatura prestabilita va fi atinsa rapid, imediat putand fi adaugate alimentele pentru o preparare optima. Capacitatea pe care o pune la dispozitie este de 3.6 litri, suficent de mare incat sa putem prepara cu putin peste 1 kg de alimente. Cu ajutorul termostatului putem seta temperatura dorita, in functie de alimetnele pe care dorim sa le pregatim. Cu ajutorul sau putem prepara cartofi prajiti, bulete de cascaval, peste, ciupoerci, pui, creveti si asa mai departe.

Cu ajutorul indicatorului luminos, ne vom da seama cand putem adauga alimentele. Timer-ul permite setarea duratei prepararii, iar imediat ce timpul a expirat, aparatul se va opri automat, prevenind astfel pregatirea excesiva a alimentelor. In plus, ofera un mod de functionare cat se poate de sigur, fiind prevazuta cu sistem de protecite impotriva supraincalzirii.

Este foarte stabil in timpul functionarii, iar in acest sens, a fost dotat si cu picioare anti-alunecare. Capacitatea tigaii din dotare este de 3.6 litri, iar a cosului de 2.6 litri.

Star-Light AFB-2613WH accesorii

Star-Light AFB-2613WH este un aparat foarte usor de folosit, datorita interfetei intuitive a panoului de control amplasat in partea de sus. In plus, se intretine foarte usor, componentele din dotare putand fi adaugate chiar si in masina de spalat vase.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt multumiti de aceasta friteuza si multi dintre ei sustin ca s-a dovedit a fi mai buna decat s-ar fi asteptat. Acestia au declarat ca preparatele ies foarte gustose, iar cartofii prajiti se aseamana la gust cu cei facuti in tigaie in ulei mai mult. In ansamblu, isi face treaba foarte bine, chiar si atunci cand nu este folosint ulei, astfel ca discutam despre un mod de preparare foarte sanatos. Prin urmare, cumparatorii sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

In principiu, Star-Light AFB-2613WH este o friteuza care isi face treaba foarte bine, iar acest lucru este vizibil prin modul de preparare al alimentelor si gustul acestora. Este un aparat usor de folosit si de intretinut, ce permite prepararea alimentelor chiar si fara ulei pentru cei care evita prajelile. Din punctul meu de vedere, ar putea fi o achizitie interesanta.

Review pe scurt: Star-Light AFB-2613WH

9.3

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.5/10

Rezistenta

9.5/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de folosit
  • Preparare rapida a alimentelor chiar si fara ulei
  • Timer, Termostat reglabil
  • Protectie impotriva supraincalzirii

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *