Storcator de fructe si legume Philips Viva Collection HR1832/02 – Review si Pareri obiective

Electrocasnice miciStorcatoare

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Philips Viva Collection HR1832/02 este un aparat de calitate, ce reuseste sa extrage eficient sucul din fructe si legume, pentru ca tu si cei dragi sa va puteti bucura de un suc 100% natural, fara conservanti, aditivi si alte substante nocive. In plus, este foarte usor de folosit, iar sucul dorit va fi obtinut intr-un timp foarte scurt.

Storcatorul Philips Viva Collection HR1832/02 este prevazut cu o putere de 500 W si o singura treapta de putere, reusind sa extraga sucul atat din fructe si legume moi, cat si din cele cu un tesut ceva mai dur. Este prevazut cu doua recipiente unde vor fi colectate separat pulpa si sucul. Recipientul pentru colectarea sucului are o capacitate de 500 ml, iar cel pentru colectarea pulpei 1000 ml.

Datorita tehnologiei QuickClean, aparatul va fi mai usor de curatat dupa folosire. In general, fibrele din pulpe ramaneau blocate in sita, ulterior, aceasta devenind dificil de curatat. Insa, acum, gratie suprafetei netede a sitei, aparatul va fi mai usor de curatat, iar tu vei economisi timp important. In plus, pisele pot fi introduse si in masina de spalat vase pentru o curatare cu mai putin efort din partea voastra.

Accesoriile se asambleaza foarte usor, manevrarea lor fiind una fost intuitiva. Gratie sistemului anti-picurare, prin gura de scurgere nu va mai picura suc atunci cand recipientul nu este amplasat sub ea. Cu o miscare rapida, veti bloca gura de picurare, iar bucataria va fi intotdeauna curata.

In mare parte, este un produs rezistent, stabil in timpul functionarii, care reuseste sa stoarca foarte bine sucul din pulpa. As adauga ca se descurca mai bine decat alte modele ceva mai scumpe pe care le-am testat. In plus, nici nu ocupa foarte mult spatiu de depozitare in bucatarie, caci nu este un aparat tocmai voluminos.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte multumiti de produs si sustin ca se descurca excelent, asa cum se si asteptau. Au incercat tot felul de combinatii dintre fructe si legume, iar de fiecare data au fost multumiti de rezultat. Il folosesc inclusiv pentru copii mici, iar acestia sunt foarte incantati de bautura obtinuta, in acest fel, tinandu-o departe de sucurile din comert. In consecinta, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Concluzie

Din punctul meu de vedere, Philips Viva Collection HR1832/02 este un storcator de fructe si legume pe care il puteti achizitiona cu incredere, fiindca functioneaza eficient, este usor de intretinut, nu face mizerie in bucatarie, iar pretul de achizitie este unul chiar rezonabil. La randul lor, si clientii au fost multumiti, ceea ce este foarte important si reflecta rezistenta si performanta aparatului.

Review pe scurt: Philips Viva Collection HR1832/02

9.7

Pret

9.7/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Rezistenta

9.7/10

Design

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de folosit
  • Usor de curatat
  • Stabil si rezistent

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.