Masina de tocat carne MYRIA MY4075, 1200W, accesorii rosii, alb

Electrocasnice miciMasini de tocat

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

MYRIA MY4075

MYRIA MY4075 este o masina de tocat foarte utila in orice locuinta cu ajutorul careia nu doar ca vei vei reusi sa toci carne, ci vei putea prepara si suc de rosii. Afla mai multe detalii in cadrul acestui review si descopera daca este sa nu, produsul pe care il cauti.

Design

Masina dispune de o carcasa simpla si compacta, de culoare alba. Lateral, se afla butoanele de unde vei reusi sa pornesti si opresti masina.

Specificatii

Masina de tocat carne MYRIA MY4075 prezinta o putere de 1200 W si cutit din otel inoxidabil. Reuseste sa toace 500 g/min. Functia reverse elimina blocajele prin rularea in sens invers.

Este prevazuta cu trei tipuri de site metalice de 3 mm, 5 mm si 7 mm, accesoriu pentru rosii, accesoriu kebbe si accesoriu pentru carnati.

Este un aparat stabil, fiind prevazut cu picioruse antialunecare.

Parerea clientilor

Clientii au declarat ca isi fac treaba destuld e bine cu ajutorul acesuti aparat si au reusit sa pregateasca suc de rosii si chiar carnati. Totodata, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Masina de tocat MYRIA MY4075 este un aparat ieftin si practic in orice bucatarie. Din punctul meu de vedere, pretul de achizitie este unul foarte bun si chiar poate fi accesibil si persoanelor cu un buget mai restrans. O oferta in acest sens poti gasi aici.

 

7.3

Pret

9.4/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

0.0/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • accesoriu rosii
  • accesoriu kebbe
  • accesoriu carnati
  • pret mic

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.