Masina de tocat carne MYRIA MY4080, 1.2kg/min, 600W, alb

Electrocasnice miciMasini de tocat

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

MYRIA MY4080

MYRIA MY4080 este o masina de tocat carne practica in orice bucatarie, despre care am ales sa discutam astazi toate detaliile necesare. In consecinta, te invitam sa ne urmaresti in continuare si sa te convingi daca este sau  nu, cel mai potrivit produs.

Design

Prezinta un design simplu, carcasa fiind alba. Lateral, se afla butoanele de unde vei porni si opri aparatul, dar de unde vei ajusta si treptele de viteza. Masoara 29 x 26 x 25 cm (D x H x W) si cantareste 3 kg.

Specificatii

Masina MYRIA MY4080 prezinta o putere de 600 W si este prevazuta cu o capacitate de 1.2 kg/min. Gratie functiei reverse, masina nu se va mai bloca pentru ca va derula in sens invers.

Prezinta accesoriu pentru carnati, 3 site ce au trei dimensiuni diferite: 3 mm, 5 mm si 7 mm. Prin urmare, vei putea sa iti prepari carnatii preferati chiar la tine acasa.

Poate fi demontata foarte usor, iar accesoriile pot fi spalate rapid sub jetul de apa ori introduse in masina de spalat vase.

Parerea clientilor

Clientii au declarat ca este o masina rezonabila ce isi face treaba in parametrii optimi. Au testat retete de carnati, iar rezultatul a fost unul satisfacator. Totodata, considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

MYRIA MY4080 este o masina de tocat ieftina si practica, despre care as putea spune ca isi face treaba rezonabil. Se intretine usor si nu a creat probleme. Pentru mai multe detalii si o oferta de pret buna, intra aici.

 

 

7

Pret

9.0/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

9.1/10

Functii

0.0/10

Design

8.2/10

Pareri PRO

  • curatare facila
  • accesoriu carnati
  • pret mic

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.