Masina de tocat carne Gorenje MG1600W, 1500 W, 1.5 kg/min, Alb

Electrocasnice miciMasini de tocat

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Gorenje MG1600W

Gorenje MG1600W este o masina de tocat carne ce mare folos in orice locuinta. Ofera posibilitatea prepararii celor mai deliciosi carnati chiar la tine acasa. Te invitam in continuare sa afli mai multe detalii despre produsul in cauza!

Design

Din punct de vedere estetic, este un aparat modern avand o carcasa compacta, de culoare alba. Lateral, se afla butoanele cu ajutorul carora vei porni aparatul. Masoara 23 x 18 x 23 cm (l x L x A) si are o greutate de 2.8 kg.

Specificatii

Masina de tocat Gorenje MG1600W prezinta o putere de 1500 W si are o capacitate de tocare de 1.5 kg/minut. Functia reverse o poti activa in momentul in care vor aparea blocaje.

Dispune de accesoriu pentru carnati, foarte util pentru prepararea celor mai deliciosi carnati chiar la tine acasa. Totodata, prezinta trei discuri de dimensiuni diferite: 4 mm, 8 mm si 54 mm.

Este foarte stabil si poate fi curatat foarte usor direct sub jetul cu apa dupa utilizare. Ofera siguranta in utilziare fiind prevazut cu protectie la supraincalzire.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte incantati de alegerea facuta si declara ca isi face treaba in parametrii optimi cu ajutorul acestui aparat. Nu au identificat probleme, motiv pentru care apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Gorenje MG1600W este o masina de tocat foarte practica, despre care as putea spune ca functioneaza fara probleme. Este stabila si ofera siguranta in utilizare, iar clientii sunt multumiti. Aici poti verifica oferta de pret propusa.

7.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

0.0/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • curatare facila
  • accesoriu carnati
  • pret rezonabil

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.