Masina de spalat vase semi-incorporabila Whirlpool ADG 422 IX, 6th Sense, 7 programe, 10 seturi, 45 cm, Clasa A++

IncorporabileMasini de spalat vase incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Whirlpool ADG 422 IX

O masina de spalat vase va fi intotdeauna binevenita, o achizitie rentabila. Nu mai trebuie sa pierzi timp spaland in fiecare zi, poate chiar de mai multe ori, vasele, ci este suficient sa apesi pe un buton, iar vasele vor fi lustruite. Masina de spalat vase semi-incorporabila Whirlpool ADG 422 IX este un produs care ne-a atras atentia datorita performantelor promise, pe care le vom discuta in continuare.

Design

Este un model semi-incorporabil, motiv pentru care odata integrata in mobilier va fi vizibil display-ul, ce va afisa informatii referitoare la ciclul de spalare. In plus, nu ocupa foarte mult spatiu in bucatarie, fiindca masoara 82 x 45 x 57 cm ( l x L x A) si cantareste 30 de kg.

Specificatii

Masina de vase semi-incorporabila Whirlpool ADG 422 IX inregistreaza o capacitate de 10 seturi, ceea ce o face potrivita chiar si pentru familii de 3-4 persoane. Cavitatea interioara este organizata cu ajutorul a doua cosuri spatioase din sarma cu rafturi pliabile, unul dintre ele fiind ajustabil pe inaltime, astfel ca se va adapta foarte usor pentru orice situatie.

Este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, garantand un consum redus de energie electrica. Producatorii estimeaza consumul anual de energie la 211 kW, iar cel de apa la 9 litri/ciclu.

Masina dispune de motor cu presiune variabila Flexipower si Senzor System, senzor de turbiditate performant, va inregistra o eficienta de spalare ridicata, dar va fi capabila sa economiseasca si apa si energie electrica. Dat fiind ca multe familii apeleaza zilnic la masina de spalat vase, aparatul a fost prevazut cu programe si tehnologii eficiente, dar pe de alta parte si economice. Mai mult, fiind prezenta tehnologia Al 6-lea simt, masina va avea capacitatea de a isi adapta resursele, astfel incat sa se optimizeze automat consumul de apa, energie si timp.

Masina dispune de 7 programe de spalare foarte variate si eficiente pentru a acoperi toate nevoile:

 1. Eco 50°C – foarte economic, consumul de energie fiind unul redus, de doar 0.74 Wh, utilizand 9 litri de apa
 2. Intensiv 65°C – temperatura de spalare ridicata, presiune inalta, resturile de mancare vor fi indepartate mai usor. Totodata, inregistreaza un consum de energie de 1.45 kWh si dureaza 170 de minute.
 3. Rapid – temperatura de spalare de 45 de grade Celsius, dureaza 25 de minute si utilizeaza 8 litri de apa si 0.85 kWh energie electrica.
 4. Prespalare – utilizeaza apa rece, consuma 4 litri de apa si 0,01 kWh energie electrica. Dureaza 10 minute.
 5. Delicat – temperatura de spalare este de 45 de grade Celsius, consumand 9 litri de apa si 0.80 kWh energie electrica.Dureaza 100 de minute.
 6. O ora – dureaza 60 de minute si spala la o temperatura de 50 de grade Celsius, inregistrand un consum de 13 litri de apa si -.95 kWh energie electrica.
 7. Sixth sense – al 6-lea simt, este foarte flexibil, astfel ca poate dura intre 70 si 150 de minute, inregistrand un consum de apa de 7-14 litri si energetic 0.9 – 1.25 kWh.

Optiunea Multizone presupune incarcare la jumatate unde vei selecta gradul de incarcare doar pentru cosul inferior sau cel superior. In acest fel, va scadea si consumul de apa si cel energetic.

In cazul in care apar fluctuatii de presiune al apei ori alte probleme in acest sens, existan sistemul Water Stop care va bloca intrarea apei in masina.

Masina este prevazuta cu urmatoarele accesorii:

 • Cos Vario Flex
 • Suport pentru cesti
 • Cosuri Silver XXL
 • doua suporturi pliabile pentru farfurii

Masina este dotata si cu tehnologia de autocuratare. In plus, prezinta functii speciale precum elementul de incalzire ascuns, programare intarziata, indicator pentru realimentare cu sare. Poti utiliza chiar si tablete multifuncitonale de tipul 3 in 1, 4 in 1 si asa mai departe, care sa contina sare, detergent si agent de clatire.

Cand ciclul de spalare va lua sfarsit, vei fi avertizat prin intermediul unui indicator luminos amplasat in partea superioara, langa afisajul LED.

Parerea clientilor

Facand o analiza sumara a opiniilor expuse de clienti, am constatat ca acestia au fost cat se poate de multumiti de masina sustinand ca isi face treaba cat se poate de bine. Dispune de tehnologii avansate care le-a imbunatatit experienta. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Masina de spalat vase Whirlpool ADG 422 IX este o varianta foarte buna, eficienta, dotata cu functii si tehnologii de ultima ora. Rezultatul? Vase foarte bine spalate si clienti multumiti. Astfel, vei scuti si timp pe care il poti doza altfel. In plus, poate fi achizitionata la un pret foarte avantajos, pe care il poti verifica aici.

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.4/10

Eficienta energetica

9.0/10

Pareri PRO

 • multizone
 • programare intarziata
 • indicator luminos pe podea

Pareri CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.