Dum. feb. 25th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch POH6B6B10 Recenzii

Iti prezentam de aceasta data o plita care desi prezinta functionalitate clasica, ne impresioneaza cu un design aparte. Este vorba despre plita incorporabila Bosch POH6B6B10,  ce ofera un aer modernist bucatariei tale. O recomandam indeosebi persoanelor care pun accent pe partea estetica indeosebi, nefiind interesati de tehnologii si functii avansate, cat timp plita functioneaza in parametrii optimi.

Design

Plita este realizata din sticla securizata de culoare negra, ce se va integra perfect intr-o bucatarie eleganta, dar si intr-o bucatarie clasica, dandu-i un aer modernist. Fiind neagra se va asorta foarte usor cu orice nuanta de mobilier. Butoanele au fost amplasate lateral, iar in dreptul fiecaruia exista cate o un desen referitor la arzatorul cu care face legatura.

Ca si dimensiuni, plita inregistreaza 4.5 x 59 x 52 cm ( l x L x A), cantarind 12 kg.

Specificatii

Plita incorporabila Bosch POH6B6B10 este alimentata pe gaz, motiv pentru care producatorii au vrut sa iti ofere siguranta de care ai nevoie si au amplasat la nivelul fiecarui arzator cate o supapa de siguranta. In cazul stingerii accidentale a flacarii, alimentarea cu gaz se va opri instant. In plus, prezinta aprindere electrica integrata in butoane.

Plita dispune de patru arzatoare: un arzator mic, doua normale si unul tip WoK. Puterea dezvoltata variaza, astfel ca arzatorul mic prezinta 1 kW, cele doua normale cate 1.7 kW fiecare, iar cel WoK 3.3 kW.

Gratarele au fost realizate din otel emailat, insa fiind minimaliste trebuie sa fii atent, fiindca nu ofera o stabilitate atat de buna comparativ cu gratarele intregi.

Parerea clientilor

Verificand opiniile expuse de clienti, am constatat ca acestia sunt multumiti de modul efectiv de functionare al plite. Pe de alta parte, acestia recomanda sa curatati plita imediat dupa utilizare, de fiecare data, fiindca odata intarita mancarea pe suprafata sa, curatarea va deveni mai dificila. Totodata, gratarele minimaliste ar putea sa nu ofera suficient de multa stabilitate anumitor tipuri de vase, deci va trebui sa va orientati atentia si catre acest aspect. In general, nu au fost identificate probleme majore, motiv pentru care au apreciat raportul calitate/pret corect.

Concluzie

Plita incorporabila Bosch POH6B6B10 este un electrocasnic in cazul careia producatorii au pus foarte mult accent pe partea estetica. Prezinta o functionalitate destul de clasica, insa acest lucru nu o impiedica sa functioneze in parametrii optimi. Daca esti interesat si de o oferta de pret avantajoasa, intra aici.

Recenzii pe scurt: Bosch POH6B6B10

7.5

Pret

9.3/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

0.0/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • design deosebit
  • siguranta in utilizare
  • duze pentru GPL
  • arzator WoK

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *