Masina de tocat Heinner MG-W1200R, 1360W, Accesoriu rosii, Accesoriu carnati, Cutit inox, Alb

Electrocasnice miciMasini de tocat

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Heinner MG-W1200R

Cauti sa achizitionezi o masina de tocat eficienta si ieftina cu care sa iti faci treaba de fiecare data cand ai nevoie? O sugestie de luat in calcul ar putea fi masina de tocat Heinner MG-W1200R, despre care vom discuta pe larg in continuare. Pentru ca inainte de orice achizitie este important sa cunosti potentialul produsului, atunci te invitam sa urmaresti tot ceea ce avem de spus referitor la produsul in cauza.

Design

Masina este prevazuta cu un design compact, destul de simplu, carcasa fiind alba. Lateral, se afla amplasat butonul de unde vei porni si opri aparatul. Nefiind un aparat mare, ii vei gasi usor locul chiar si in bucatariile ceva mai mici.

Specificatii

Masina de tocat Heinner MG-W1200R dispune de o putere de 1360 W si o capacitate de tocare destul de mare, de 1.5 kg/min. Functia reverse nu permite aparitia blocajelor, ruland in sens invers.

Este echipat cu accesoriu pentru carnati si accesoriu pentru rosii. Personal, consider ca cele doua accesorii sunt si cele mai importante si iti vor permite umplerea carnatilor, respectiv prepararea sucului de rosii sau chiar sucurilor din fructe si legume.

Parerea clientilor

Clientii sunt de parere ca este un aparat foarte util in orice bucatarie, iar ei au reusit sa isi faca treaba foarte bine cu ajutorul acestei masini. Este usor de montat, dar si de curatat, si considera raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Heinner MG-W1200R este un model de masina de tocat carne accesibila cam tuturor tipurilor de bugete, care isi face treaba in parametrii optimi. Nu am identificat puncte slabe, iar clientii s-au declarat multumiti. Aici poti vizualiza si tu oferta de pret actuala.

 

7.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

0.0/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • accesoriu carnati
  • accesoriu rosii
  • curatare facila

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.