Storcator de fructe si legume Philips Viva Collection HR1832/52, 500 W, Recipient suc 0.5 l, Recipient pulpa 1 l, 1 Viteza, Tub de alimentare 55 mm, Alb/Verde

Electrocasnice miciStorcatoare

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Philips Viva Collection HR1832/52

Inca nu ai achizitionat un storcator de fructe si legume? Iti propunem sa afli mai multe detalii despre Philips Viva Collection HR1832/52 care reprezinta un aparatul cu totul interesant si care va constitui subiecutl nsotru de discutie in cadrul acestui material. Fii intotdeauna informat si afla tot ceea ce te intereseaza despre fiecare produs vizat.

Design

Storicatorul este prevazut cu un design compact si foarte placut, carcasa fiind alba in combinatie cu verde. Fiind de doua ori mai mic decat un storcator obisnuit, va necesita un spatiu de depozitare mult mai mic.

Specificatii

Storcatorul de fructe si legume Philips Viva Collection HR1832/52 este prevazut cu o putere de 500 W, avand un tub cu diametrul de 55 mm.

Pulpa va fi colectata intr-un recipient separat ce are capacitatea de 1 litru. Nu lipseste nici recipientul pentru suc care inregistreaza o capacitate de 0.5 litri, insa pe de alta parte, trebuie sa stii, ca poti aseza direct paharul sub gura de scurgere. Aceasta este prevazuta cu sistem anti-picurare si activand acest sistem picurarea din storcator va fi prevenita.

Accesoriile sunt detasabile si le poti curata foarte facil direct sub jetul de apa sau le poti adauga chiar si in masina de spalat vase.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest storcator si sustin ca este suficient de mic, compact si de fiecare data reusesc sa il curete foarte rapid. Reprezinta un real ajutor in bucatarie si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Storcatorul Philips Viva Collection HR1832/52 este un aparat mic si practic, pe care il recomandam cu toata increderea. Isi face treaba foarte bine, iar clientii sunt mai mult decat multumiti. In plus, aici poti beneficia si de o reducere de pret foarte buna.

7.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

0.0/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • curatare facila
  • usor de ansamblat
  • usor de utilizat

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.