lun. feb. 26th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Heinner XF-1000SS

Un storcator de fructe nu ar trebui sa lipseasca din bucataria nimanui. Cu atat mai mult in cazul in care aveti copii, sunt de parere ca un astfel de aparat este absolut necesar. Intr-o alta ordine de idei, dorim sa discutam in cadrul acestui articol despre un storcator foarte eficient si apreciat – Heinner XF-1000SS. Inainte de toate, este important sa afli tot ceea ce te intereseaza despre acest produs, pentru ca in final, sa poti adopta decizia cea mai potrivita.

Design

Aparatul dispune de un design compact si foarte placut, fiind prevazut cu o carcasa de culoare argintie. Lateral, regasim butonul de unde vei porni si opri aparatul, amplasat pentru a iti fi mereu la indemana. Nu este un aparat foarte mare, prin urmare nu vei avea de ce sa te ingrijorezi ca ar putea ocupa spatiu prea mare.

Specificatii

Storcatorul de fructe Heinner XF-1000SS reprezinta un aparat util in orice bucatarie, fiind prevazut cu o putere de 1000 W. Capacitatea recipientului in care va fi colectat sucul este de 1 litru, iar capacitatea recipientului in care va fi colectata pulpa este de 2 litri.

Dispune de doua trepte de viteza pe care le vei regla si in functie de duritatea fructelor sau legumelor adaugate.

De asemenea, este prezent separatorul de spuma, astfel ca spuma o poti adauga optional in suc.

Datorita periutei speciale din dotare, aparatul va fi foarte usor de curatat de resturile acumulate de la fructele si legumele stoarse.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de acest aparat si sutin ca se descurca foarte bine inclusiv cu alimente tari precum telina, morcov si asa mai departe. Este usor de utilizat si se curata foarte rapid cu ajutorul periei din dotare. Considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Heinner XF-1000SS este un storcator de fructe foarte util in bucatarie, care isi face treaba in parametrii optimi. Indiferent de duritatea fructelor sau a legumelor, aparatul stoarce rapid sucul din acestea. Aici gasesti chiar si o oferta de pret foarte buna.

 

7.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

0.0/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • 2 trepte de putere
  • separator spuma
  • curatare facila

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *