Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV50D60EU, 12 Seturi, 5 Programe, Clasa A+, 60 cm

IncorporabileMasini de spalat vase incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Bosch SMV50D60EU

Pentru ca o masina de spalat vase a devenit o adevarata necesitatea intr-o perioada in care timpul se scurge foarte rapid si nu stim cum sa ne organizam mai bine, este esential sa alegem produsul care ne va ajuta sa reducem considerabil volumul de munca. Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV50D60EU face parte din seria 4 a producatorului, fiind dotata cu senzor de turbiditate, capabila sa regleze consumul de apa si de curent electric. Insa, mai multe detalii, vei afla in cadrul acestui review.

Design

Pentru ca este un model de masina de spalat vase incorporabila, fara doar si poate, accentul nu va fi pus pe acest aspect. De aceea, masina prezinta un design foarte simplu, carcasa fiind de culoare alba, insa mentionam ca nu se va vedea deloc odata integrata in mobilierul de bucatarie.

In partea de sus, se afla butoanele de unde vei putea selecta programul de spalare dorit.

Masina prezinta o latime de 60 cm si cantareste 31 kg.

Specificatii

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV50D60EU prezinta o capacitate de 12 litri, totodata fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+. In acest sens, consumul anual de apa a fost aproximat la 3300 litri, iar cel de energie la 290 kWh. Evident, aceste numere pot varia in functie de frecventa utilizarii masinii, dar si de programele folosite. Ele au fost aproximate in cazul in care se foloseste programul ECO.

Un aspect foarte interesant pe care dorim sa il mentionam ce incorporeaza aceasta masina de spalat se refera la lumina pe care o proiecteaza la nivelul podelei, astfel vom fi la curent cu stadiul in care se afla, in timpul spalarii.

Masina este dotata cu 5 programe de spalare:

  1. Eco – consumul este unuld estul de bun, 11.7 litri de apa si 1.02 kWh energie electrica. Utilizeaza apa la temperatura de 50 de grade Celsius, desfasurandu-se pe parcursul a 210 minute.
  2. Intensiv – utilizeaza apa la o temperatura ridicata, 70 de grade Celsius, si inregistreaza un consum destul de mare, 1.45 – 1.5 kWh energie electrica si 12-15 litri de apa. Dureaza aproximativ 125-135 de minute. Atat durata, cat si consumul variaza in functie de gradul murdariei, iar acest lucru este detectat chiar de senzor.
  3. Normal – poate fi utilizat fara nicio problema zilnic, adresandu-se atat vaselor cu grad mediu de murdarie, cat si ridicat. Dureaza 130 de minute, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius, consumul de apa de 14 litri, iar cel de curent electric, 1.35 kWh.
  4. Rapid – dureaza 29 de minute si spala la o temperatura de 45 de grade Celsius. Consumul energetic este de 0.8 kWh, iar cel de apa 10 litri.
  5. Prespalare – utilizeaza doar 5 litri de apa si, nefiind incalzita, consuma 0.05 kWh de energie electrica. Dureaza 15 minute si poate fi folosit ca o inmuiere a vaselor pentru murdaria uscat sau pentru a preveni mirosurile neplacute, dupa care va trebui precedat de un program normal.

Bosch SMV50D60EU dispune de o extra-optiune si anume Vario-Speed, care face posibila scurtarea programelor de spalare, insa vine la pachet si cu un consum mai mare de energie electrica.

Poti programa in functie de programul tau masina pentru a te avantaja, insa o poti face pe trei intervale de timp si anume: 3,6 sau 9 ore.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt cat se poate de incantati de acest model de masina de spalat, sustinand ca este extrem de eficienta si nu s-ar mai putea lipsi de ea. Programul sunt gandite foarte bine, astfel incat sa faca fata oricarui grad de murdarie. De asemenea, nici nu o vei auzi in timp ce functioneaza pentru ca este extrem de silentioasa. Nu au fost identificata niciun fel de problema, iar clientii apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Bosch SMV50D60EU este o masina de spalat vase extrem de buna, pe care o recomandam cu incredere. Spala foarte bine diverse tipuri de vase, dar si de murdaria intarita, iar clientii s-au aratat foarte incantati. O poti programa in functie de trei intervale de timp, astfel incat spalarea sa inceapa in mod automat si sa coincida cu programul tau. Atunci cand spalarea se va termina, va fi proiectat un semnal luminos pe podea, iar tu vei putea deschide usa fara teama ca masina nu ar fi terminat de spalat si ai putea-o intrerupe. Pentru mai multe detalii si o oferta de pret foarte buna, intra aici.

8.8

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

8.4/10

Eficienta energetica

8.0/10

Pareri PRO

  • capacitate rezonabila
  • programare intarziata
  • silentioasa

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

0 thoughts on “Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV50D60EU, 12 Seturi, 5 Programe, Clasa A+, 60 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.