lun. mai 20th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Husqvarna Automower 105 este un robot de tuns iarba sau gazonul foarte eficient care va simplifica munca si va ajuta sa intretineti gradina cu mai putin efort. Este prevazut cu functii utile ce optimizeaza activitatea acestuia despre care vom vorbi pe larg in continuare.

Robotul Husqvarna Automower 105 este un dispozitiv compact ce prezinta o greutate redusa sporindu-i eficienta in zone mai mici. Este ideal pentru suprafete de pana la 600 de mp cu inclinare maxima la 14 grade. Se recomanda a fi utilizat pentru gradini plate cu putine obstacole, dar are posibilitatea de a parcurge alei mai largi si chiar pante line.

Firul de ghidare ajuta masina de tuns sa gaseasca drumul de intoarcere la statia de incarcar,e reducand astfel timpul in care o va cauta in cadrul gradinilor complexe.

Inaltimea de taiere se regleaza foarte usor, de la minim 20 mm pana la maxim 50 mm. Latimea de taiere este de 17 cm si beneficiaza de trei lame. Gratie miscarii libere a Automower Husqvarna, gazonul este tuns foarte bine, oferind un aspect uniform. Cutitele taie iarba cu grija din toate directiile, iar cresterea muschiului este impiedicata.

Un alt avantaj al acestui produs se refera la faptul ca nu produce emisii nocive. Mai mult decat atat, cu ajutorul temporizatorului puteti preseta activitatea acestuia programandu-l pe zile. Beneficiaza si de protectie anti-furt prin alarma si cod PIN de blocare. Astfel, daca aparatul este indepartat din zona de cosit stabilita, se porneste alarma sonora si poate fi dezactivata doar daca introduceti codul PIN personal.

In acelasi timp, Husqvarna Automower 105 beneficiaza de senzori pentru ridicare si rasturnare. Astfel, daca il ridicati de pe sol sau daca se rastoarna, isi opreste activitate,a iar cutitele se rotesc departe de marginea exterioara a masinii. Iar daca in cale ii va iesi vreun obstacol, se va opri si redirectiona fara sa provoace pagube.

Aparatul este dotat cu cutite ascutite realizate din otel carbon rezistente, amplasate pe un disc taietor robust. Astfel, asigura eficacitatea operatiunii, dar si un consum energetic scazut. Iar in momentul in care are nevoie de mai multa energie, se intoarce automat la statia de incarcare.

Un alt aspect ce merita mentionat face referire la posibilitatea functionarii aparatului chiar si pe timpul ploii. Beneficiaza de o constructie speciala pentru a rezista la climatul nordic dur fara a crea niciun fel de probleme.

Bateria din dotare ofera o autonomie de 65 de minute si necesita doar 50 de minute pentru o incarcare completa.

Dimensiunile robotului sunt de 55 cm lungime, 39 cm latime si 25 cm inaltime.

Husqvarna Automower 105 review

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Robotul Husqvarna Automower 105 este un dispozitiv care, cu siguranta, va reusi sa va simplifice munca si va va ingriji gazonul mai usor. Cumparatorii sunt foarte multumiti de achizitia facuta si confirma faptul ca face tot ceea ce promite. Este ideal pentru curtile lor mici si medii, taie foarte bine iarba si este usor de controlat. Sunt incantati de faptul ca tunde iarba uniform si poate fi programat foarte simplu pentru a functiona intr-o anumita zi, fara sa fie nevoie de prezenta fizica la domiciliu. Asadar, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Husqvarna Automower 105

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Functii

9.8/10

Design

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Temporizator
  • 3 lame de taiere
  • Alarma anti-furt
  • Senzori ridicare si rasturnare

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Un comentariu la „Husqvarna Automower 105 Review si Pareri despre un robot de tuns gazon/iarba cu temporizator”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *