sâm. iul. 13th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Studio Casa Milano este un model de hota incorporabila decorativa avantajoasa prin prisma raportului calitate/pret despre care am ales sa discutam in acest review. Pentru a afla mai multe detalii utile va invitam sa ne urmariti in continuare!

Design

Din punct de vedere estetic, discutam despre o hota eleganta si destul de simpla, ce beneficiaza de o carcasa argintie. Frontal, se afla panoul de control sub forma a 5 butoane de tip push prin intermediul caruia vei putea realiza toate setarile dorite. Fiind argintie, va fi foarte usor de asortat cu restul pieselor de mobilier din bucatarie pentru ca nu este deloc o culoare pretentioasa. Dimensiunile acesteia sunt de 67.2 x 60 x 45 cm (l x L x A) alaturi de o greutate de 8 kg.

Specificatii

Hota incorporabila Studio Casa Milano are o capacitate de absorbtie de minim 205 mc.h si de maxim 270 mc/h. In acelasi timp, prezinta o putere de 110 W si este incadrata in clasa de eficienta energetica A. Pe de alta parte, aceasta este prevazuta cu lampa de iluminare de 25 W ce face parte din clasa de eficienta energetica G.

Filtrul unde este colectata toata grasimea rezultata in timpul gatitului se poate detasa foarte usor si poate fi spalat chiar si  in masina de spalat vase.

In principiu, amplasata in bucatarii medii-mici face fata cu brio, absorbind eficient aburul si mirosurile rezultate in timpul gatitului. Burlanul prin intermediul caruia mirosurile vor fi eliminate in exterior are un diametru de 120 cm.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, nivelul minim este de 55 dB, in timp ce nivelul maxim este de 62 dB, valori absolut decente.

Pareri de la clienti

Clientii sunt de parere ca este un produs avantajos, care isi face treaba eficient. In principiu, cei mai multi au bucatarii medii spre mici, iar in aceste situatii hota s-a dovedit a fi o alergere buna. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Concluzie

Studio Casa Milano este o hota interesanta potrivita pentru bucatarii mai mici care reuseste sa absoarba numaidecat mirosurile nedorite, dar si aburul alaturi de grasime. Partea si mai interesanta este ca retine in filtrul special toate particulele de grasime din abur, iar la randul sau filtrul poate fi curatat chiar si in masina de spalat vase.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Studio Casa Milano

9.2

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Design placut
  • Filtru grasime lavabil in masina de vase
  • Nivel zgomot decent

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *