Fujitsu ASYG12LLCC – aer conditionat cu Inverter, clasa de consum energetic A++

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Se apropie vara si aparatul de aer conditionat trebuie sa fie nelipsit din locuinta dumneavoastra, iar daca doriti un aparat din zona premium, va prezentam produsul pe care il cautati si anume Fujitsu ASYG12LLCC. Este un model bun de aer conditionat bun, are o putere de racire, repsectiv incalzire de 12.000 BTU, ideal pentru o locuinta de 24-35 mp. Poate fi folosit si in incaperi cu un spatiu si mai mare, insa recomand sa alegeti un alt aparat cu o putere mult mai mare,  pentru ca in momentul in care spatiu este mai extins, automat randamentul aparatului va scadea, in timp ce consumul de energie va creste.

Sa discutam putin despre design-ul aparatului, pentru ca este un aspect de o importanta aparte. Aspectul sau este unul clasic, precum majoritatea aparatelor de aer conditionat poate fi integrat usor in incaperea dorita. Unitatea interioara este alba si, dupa cum puteti observa si in poze, in partea dreapta prezinta un display micut LCD, in care va fi afisata temperatura. Mai multe informatii cu privire la ventilare, temperatura si program, le veti gasi pe ecranul telecomenzii, care este de asemenea, usor de utilizat. Ca si dimensiune, avem pentru unitatea interioara 262*820*206 (mm) si cu o greutate de 7.5 kg, iar unitatea exterioara 262*663*293 (mm). Desigur, in cazul in care doar va inlocuiti aparatul de aer conditionat, trebuie sa stiti ca acesta poate fi instalat in locul celui vechi, nefiind necesare noi gauri in perete.

Capacitatea de racire este de 12.000 BTU, motiv pentru care, as putea spune ca acest aparat este ideal pentru o locuinta cu 3 sau chiar 4 camere. Se incadreaza in clasa de consum energetic A++, ceea ce inseamna ca are un consum redus, datorat compresorului tip Invert marca Fujitsu. De asemenea, zgomotul produs de unitatea interioara este de 20-30 de decibeli, ceea ce inseamna ca este un aparat silentios. Acesta variaza desigur in functie de treapta pe care o setati, insa de retinut este ca nu produce un zgomot deranjant.

Aparatul de aer conditionat Fujitsu ASYG12LLCC prezinta mai multe functii, dupa cum urmeaza: ventilare, incalzire, auto restart, dezumidificare, sleep/night mode, purificare.  Pentru a evita mirosurile neplacute si bacteriile neplacute, aparatul este dotat cu un filtru de aer si functie speciala.

Am analizat ofertele existente, iar daca doriti sa aflati mai multe si sa vedeti o oferta actuala, puteti accesa online apasand un simplu click. Daca ati decis sa achizitionati acest aparat de aer conditionat, trebuie sa stiti ca mai ramane de platit doar pretul pentru instalare care, in general, este curpins intre 350-450 lei, depinzand de orasul in care locuiti. Inca un plus care mi-a atras atentia a fost garantia pe care producatorul o ofera acestui aparat si anume 60 de luni, adica 5 ani, ceea ce, personal, imi inspira incredere, calitate si cred ca Fijtsu este singurul producator de pe piata actuala care ofera o garantie atat de extinsa.

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

8.8/10

Functii

9.3/10

Pareri PRO

  • programare intarziata
  • capacitate destul de mare
  • economic
  • silentios

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate
Fujitsu ASYG12LLCC – aer conditionat cu Inverter, clasa de consum energetic A++

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.