Combina frigorifica Arctic ANK305+, 291 l, Clasa A+, H 181.4 cm, Alb

Aparate frigorificeCombine frigorificeElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

In general, compania Arctic se axeaza foarte mult pe fiabilitatea produselor pe care le detin in portofoliu si, de aceasta data, vom vorbi putin despre modelul de combina frigorifica ANK305+.

Acest model de combina are o garantie foarte interesanta, nici mai mult, nici mai putin de 5 ani si poate fi extinsa, dar contracost, bineinteles. Combina ANK305 este ideala pentru o familie numeroasa in ideea in care este destul de spatioasa 291 L, iar consumul energietic este redus, 268 kWh/an. Cat despre raportul calitate/pret am putea spune ca este foarte avantajos.

In ceea ce priveste design-ul, nu ar fi prea multe de spus. Este complet alb, are doua usi, iar manerul este incorporat si acest lucru mi se pare foarte bine, pentru ca stim deja problemele cu care se confrunta frigiderele cu manere exterioare. Pe langa faptul ca din punctul meu de vedere sunt mai putin esetetice comparativ cu cele incorporate, exista foarte multe sanse sa se rupa. In interior, este foarte bine compartimentat, exista raft pentru depozitarea oualor, are trei rafturi si are un compartiment in care va veti putea depozita fructele si legumele.

Combina vine cu un termostat care este usor de utilizat, prin intermediul careia veti putea regla rapid temperatura dorita, deci o puteti schimba oricand si oricat.

In ceea ce priveste volumul total net este de 291 litri, din care 204 litri sunt destinati frigiderului, iar 87 litri sunt pentru congelator.

De asemenea, combina Arctic ANK305+ va veni cu garnitura antibacteriana, care are rolul de a proteja mancarea si de a o pastra in conditii perfecte de igiena, prezinta functia Fast Freeze XL Zone care este utilizata pentru a congela alimentele intr-un timp scurt.

Greutatea sa este de 49 de kg si prezinta o autonomie fara curent de 18 ore. Este silentioasa ceea ce mi se pare un aspect foarte important de luat in calcul atunci cand sunt in cautarea unei combine noi, iar zgomotoul maxim la care poate ajunge este de 45 dB, insa pe masura ce timpul trece, zgomotul va scadea treptat.

Un alt avantaj pe care il prezinta aceasta combina ar fi faptul ca dezghetarea este automata a frigiderului, insa atentie! congelatorul trebuie dezghetat manual. Intr-adevar, nu este un produs premium, insa consider ca satisface in cea mai mare parte nevoile. Aici veti putea consulta o oferta foarte buna!

9

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Eficienta energetica

9.0/10

Functii

8.3/10

Pareri PRO

  • manere integrate
  • autonomie mare
  • consum energetic redus
  • Fast Freexe XL Zone

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate
Combina frigorifica Arctic ANK305+, 291 l, Clasa A+, H 181.4 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.