Daewoo DSB-F0981ELH-V – 9000 BTU pret avantajos si consum scazut

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Vine vara si confortul locuintei conteaza, pentru ca aparatul de aer conditionat e indispensabil si, de cele mai multe ori, chiar nu ne putem lipsi de el. Facand o analiza, in ultimii ani, preturile aparatelor de aer conditionat au avut o scadere remarcabila, asa ca s-a ajuns la un nivel in care majoritatea persoanelor isi pot permite sa achizitioneze un astfel de aparat. Un astfel de aparat este Daewoo DSB-F0981ELH-V, care are o putere de racire de 9.000 BTU/h, ceea ce este indicat pentru o locuinta cu cel mult 2 camere. Poate fi amplasat si in locuinte cu spatii mai mari, insa nu as recomanda acest lucru, din cauza faptului ca ii va scadea randamentul si va creste consumul de energie.

Modelul pe care ne-am propus sa il prezentam este relativ nou pe piata romaneasca, iar daca sunteti interesati de oferta actuala o puteti gasi aici. Kitul de instalare nu este inclus in pretul produsului, prin urmare, daca hotarati sa il achizitionati, veti mai plati in jur de 350-40 de lei in functie de firma care se va ocupa de instalare, avand o limita de 3 metri de traseu frigorific. Trebuie sa aveti in vedere faptul ca in momentul in care alegeti firma care va va instala aparatul, aceasta trebuie sa fie autorizata, altfel veti pierde garantia. Si pentru ca tot am adus in discutie garantia, trebuie sa stiti ca aceasta este de 12 luni, iar daca doriti sa o extindeti cu inca 12 ori 24 luni, o puteti face, insa contracost.

In privinta design-ului, nu sunt foarte multe de spus. Unitatea interioara este alba si poate fi amplasat in orice tip de incapere. Partea interesanta a acestui aparat, consta in display-yl ascuns care confera eleganta, fara a strica aspectul incaperii in care este amplasat. Pe acest display veti putea observa daca aparatul este in functiune, modul pe care este setat, temperatura sau daca este conectat la reteaua de alimentare. In completarea informatiilor ncesare vine telecomanda, pe display-ul careia vor fi afisate restul detaliilor.

Capacitatea de racire este de 9.000 BTU/h, iar clasa de energie este de A++, in timp ce clasa de energie pentru incalzire este de A+.  Acesti indicatori semnifica un consum de energie redus, ceea ce nu va fi o problema pentru factura dumneavoastra la curentul electric.

In ceea ce priveste functiile detinute, avem ventilare, incalzire si racire, adica va putea incalzi aerul din incapere pana la 31 grade Celsius sau il va putea raci pana la 16 grade celsius, auto restart, adica aparatul va reporni singur la fiecare realimentare, in situatia in care s-a intamplat sa fie intrerupt curentul electric,  dezghetare automata, dezumidificare va reduce umiditatea aerului, functie benefica sanatatii dumneavoastra, timer pentru a porni sau a se opri dupa un anumit interval de timp pe care dumneavoastra il stabiliti, sleep/night mode – temperatura va creste sau va scadea, dupa cum il veti seta, cu 1 grad Celsius/ora, iar dupa doua ore, se va mentine temperatura constanta timp de 8 ore, dupa care aparatul se va inchide automat si antimucegai determina impiedicarea aparitiei mucegaiului in casa dumneavoastra. Aici veti putea consulta o oferta foarte buna.

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

8.8/10

Functii

8.7/10

Pareri PRO

  • silentios
  • economic
  • afisaj LED
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate
Daewoo DSB-F0981ELH-V – 9000 BTU pret avantajos si consum scazut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.