Cuptor incorporabil Hansa BOEI62090015, Electric, Grill, cu 4 Functii,Rotisor, Clasa A-20%, Inox

Cuptoare incorporabileIncorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Hansa BOEI62090015

Cuptorul nu poate lipsi in nicio bucatarie, este un aparat indispensabil, insa cand vine vorba de a face alegerea cea mai potrivita in functie de nevoile personale si buget, lucrurile se complica, poate, din cauza numarului mare de optiuni. De aceea, am decis astazi sa va facem o prezentare a cuptorului incorporabil Hansa BOEI62090015 care ar putea fi alegerea ideala nevoilor voastre.

Specificatii

Cuptorul incorporabil electric Hansa BOEI62090015 este un model interesant si se incadreaza clasei A de eficienta energetica. Are o capacitate de 69 de litri si are in total optiuni precum Timer, Grill si Rotisor, ceea ce este un adevarat beneficiu in bucataria voastra. Puteti verifica chiar aici oferta acestui cuptor.

Pe exterior, prezinta un geam de protectie format din 2 straturi, avand un afisaj LED ce faciliteaza utilizarea sa, astfel ca nu veti intampina probleme. De asemenea, cuptorul Hansa BOEI62090015 prezinta atat incalzire inferioara, cat si superioara, dar si iluminare interioara pentru a putea vedea preparatul din exterior, fara sa fie necesara deschiderea usii. Are o putere de 2000 W, in timp ce a grilului este de 2 kW. Un alt aspect benefic dumneavostra, ar fi sistemul de curatare a usii cu care este dotat cuptorul, pentru a reduce din timp si nu a mai fi necesar sa va chinuiti sa curatati usa dupa fiecare utilizare.

Din acelasi set, puteti comanda si plita pe care, de asemenea, o puteti achizitiona la un pret avantatajos.

Concluzie

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI62090015 Electric, Grill, cu 4 Functii,Rotisor, Clasa A-20%, Inox este o alegere foarte buna pentru gospodinele care isi doresc sa simplifice munca in bucatarie, iar acest model este de partea lor. Apreciind raportul calitate/pret, consider ca este unul avantajos, pretul fiind foarte accesibil tuturor buzunarelor, iar daca sunteti interesati puteti verifica oferta.

9.1

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Eficienta energetica

9.2/10

Functii

8.7/10

Pareri PRO

  • grill
  • rotisor
  • timer
  • design modern
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate
Cuptor incorporabil Hansa BOEI62090015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.