mie. mai 22nd, 2024
Cuptor incorporabil Arctic AROIM24500BCCuptor incorporabil Arctic AROIM24500BC

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Arctic AROIM24500BC

Arctic AROIM24500BC este un model de cuptor incorporabil, foarte apreciat si vandut in momentul actual pe piata, de aceea am decis sa ii face, o scurta prezentare care v-ar putea interesa. In primul rand, o sa ne legam de marca Arctic, care reprezinta principalul furnizor de aparatura electrocasnica din Romania. Acest cuptor aflat in portofoliul Arctic, este un model deosebit, nu neaparat raportandu-ne la forma sau design, ci referindu-ne la functiile pe care le prezinta.

Cuptorul electric Arctic AROIM24500BC este un model considerat multifunctional, fapt datorat multitudinilor de programe de coacere cu care este dotat si a setarilor adiacente pe care le detine. De asemenea, de mentionat este si faptul ca acest model prezinta curatare catalitica, astfel ca intretinerea va fi mult mai facila.

Specificatii

In cele ce urmeaza va vom detaliu cateva aspecte importante pe care trebuie sa le cunoasteti neaparat inaintea achizitionarii acestui cuptor incorporabil.

Cuptorul Arctic AROIM24500BC se incadreaza in clasa energetica A, astfel ca putem vorbi de un consum minim garantat. Cei mai multi dintre noi cauta un aparat electrocasnic care sa aiba un consum de energie cat mai redus, de aceea putem spune ca din aceasta perspectiva, cuptorul are un plus. Facturile la energia electrica nu vor mai fi o problema pentru dumneavoastra, astfel ca gatitul va deveni mai economic.

Un alt avantaj al acestui cuptor este legat de distributia optima a temperaturii de coacere,  ce se refera la temperatura distribuita uniform pe toata suprafata, astfel ca preparatele vor fi coapte uniform. Aici un rol important il prezinta functia Eco FAN, specifica brandului Arctic, ce favorizeaza aceasta distribuire uniforma.

Timerul este cel care va va ajuta sa aveti controlul asupra timpului destinat gatitului. Cu aceasta functie, veti reusi sa prestabiliti un timp, dar si temperatura la care doriti sa fie pregatit preparatul. Nu mai este un stres in plus perioada de coacere, pentru a monitoriza timpul ramas, caci cuptorul vine in ajutorul dumneavoastra pentru a semnala expirarea timpului.

Capacitatea de autocuratare la interior reprezinta un alt avantaj oferit de acest model de cuptor. Se poate curata automat chiar in timp ce gatiti, astfel ca va va scuti de un efort in plus. Aici discutam despre functia Self Clean care asigura eliminarea grasimii si a aburului din timpul gatirii. Pe peretele din spate este prezent un panou care are scopul de a absolvi umezeala si grasimea depuse pe parcursul coacerii. Astfel ca, vaporii si urmele de grasime vor fi captate cu ajutorul unui filtru ce va functiona in timp ce gatiti, iar ceea ce aveti voi de facut, este doar sa schimbati la un interval de 4-5 ani filtru, un timp rezonabil zic.

Functia Grill va ajuta sa gatiti mai facil, dar mai ales, mai sanatos. De acum, nu mai este necesar sa faceti gratar, fum si foc, adica un deranj total, pentru ca aceasta functie vine in ajutorul vostru intr-un mod cat mai simplificat. Preparatul il veti putea pune la orice temperatura doriti pentru o coacere optima.

Caracteristici generale

Cuptorul Arctic AROIM24500BC are o putere de 3100 W, eficienta indiferent de tipul produsului pe care doriti sa il preparati sau de modul de preparare.

Capacitatea este de 60 de litri, adica discutam despre un model de cuptor de dimensiunii medii spre ridicate. Il puteti privi ca pe un avantaj, deoarece veti avea posibilitatea de a gati o cantitate mai mare de mancare simultan.

Cuptorul prezinta si un panou de comanda mecanic, cu un afisaj de tip LED. Prin intermediul acestui panou, veti putea vizualiza foarte usor temperatura pe care ati setat-o, dar si durata de gatire declansata de timer.

Cuptorul electric Arctic AROIM24500BC prezinta 12 functii, astfel ca nu veti avea niciun fel de limite pentru a putea prepara exact ceea ce va doriti. Veti putea seta foarte usor timpul de gatire, temperatura sau veti putea fi atentionati in momentul in care va trebui sa schimbati temperatura dupa un anumit interval de timp.

Programe si Functii

Cuptorul este preferat de foarte multi cumparatori si datorita diversitatii functiilor pe care le prezinta, astfel ca vor putea opta exact pentru programul specific tipul de preparat dorit.

 • autocuratarea se refera la capacitatea cuptorului de a elimina grasimea si aburul prin intermediul unui filtru, asa cum am mentionat anterior;
 • iluminarea interioara consta intr-un sistem bazat pe niste becuri care are rolul de a va facilita vizibilitatea din timpul coacerii preparatului;
 • decongelarea va facilitateaza efortul si scuteste timp astfel ca produsul dorit va fi decongelta foarte rapid, indiferent ca vorbim despre carne congelata sau legume;
 • convectia aerului reprezinta o functtie a grilului cu ajutorul caruia este asigurata circulatia uniforma a curentilor calzil
 • grill cu suprafata foarte mica a fost proiectata cu intentia de a nu incarca interiorul cuptorului, insa capacitatea de ardere este aceeasi;
 • incalzire dubla la nivel superior si inferior, ceea ce promite o coacere mai eficienta, uniforma.

Cuptorul vine insotiti de doua accesorii si anume doua tavi de inaltimi diferite, dar cu aceeasi suprafata de coacere si un raft de sarma, fiind until pentru depozitarea vaselor in cuptor.

Concluzie

Cuptorul incorporabil Arctic AROIM24500BC este o alegere excelenta pentru bucataria dumneavoastra. Pornind de la design-ul elegant, de culoare neagra cu insertii de inox, acesta prezinta o multitudine de functii eficiente, dar si foarte utile. Daca sunteti interesati sa consultati o oferta o veti gasi aici.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Arctic AROIM24500BC

9

Pret

9.2/10

Fiabilitate

9.3/10

Calitate

9.0/10

Design

8.5/10

Pareri PRO

 • consum energetic redus
 • capacitate mare
 • autocuratare catalitica
 • diverse functii

Pareri CONTRA

 • nu au fost identificate

De k24

0 comentarii la „Cuptor incorporabil Arctic AROIM24500BC, Curatare catalitica, 71 l, Electric, Multifunctional, Clasa A+, Negru”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *