joi. iul. 25th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Samsung RB31FERNDWW

Revenim cu nou review despre o combina frigorifica de ultima generatie, cu functii si tehnologii performante, menite sa va ofere confortul dorit, dar si rezultate pe masura. Este vorba despre combina frigorifica Samsung RB31FERNDWW ce va reprezenta subiectul nostru de discutie, in cadrul acestui material. Urmariti-ne in continuare pentru a afla tot ceea ce va intereseaza despre produs si despre capacitatea sa practica.

Design

In ceea ce priveste aspectul combinei, putem spune ca beneficiaza de o carcasa placuta si moderna, disponibil in varianta alba. Prezinta doua usi cu manere integrate, care, din punctul nostru de vedere, ii ofera un plus de eleganta. In partea de sus, se afla si display-ul LED ce va afisa temperaturile existente la nivelul frigiderului, dar si la nivelul congelatorului. Tot de aici, poti modifica respectivele temperaturi.

Dimensiunile combinei sunt de 185 x 59.5 x 66.8 cm ( l x L x A) si cantareste 65 kg.

Specificatii

Combina frigorifica Samsung RB31FERNDWW ofera o capacitate totala de 310 litri, care, evident, este distribuita pentru frigider si congelator. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, consumul energetic anual fiind de 299 kWh.

Una dintre cele mai importante functii ale acestei combine este No Frost care va impiedica formarea ghetii pe peretii interiori. In acelasi timp, se va stabiliza un nivel optim al temperaturii si umiditatii, alimentele fiind in permanenta siguranta.

Frigiderul combinei Samsung RB31FERNDWW dispune de o capacitate de 212 litri si este organizat cu ajutorul a trei rafturi din sticla, unul dintre ele fiind Easy slide, care fiind montat pe sine va permite glisarea facila. In partea de jos, exista compartimetnul inchis, unde vei putea stoca fructele si legumele, acestea mentinandu-si prospetimea un timp indelungat. Tot aici, exista un suport metalic unde vei putea depozita sticle. Usa frigiderului prezinta doua rafturi mari si doua rafturi mici, unde vei putea aseza borcane, recipiente si alte alimente de mici dimensiuni.

Congelatorul Samsung RB31FERNDWW este unul dintre cele mai voluminoase congelatorare incorporate, oferind o capacitate de 98 de litri. Dispune de trei compartimente inchise, in care vei putea depozita alimentele in functie de natura lor. In acest fel, acestea nu vor face schimb de arome si mirosuri.

Parerea clientilor

Clientii sunt incantati de alegerea facuta si sustin ca este o combina foarte spatioasa, bine organizata si raceste foarte bine alimentele. Sunt foarte multumiti de modul in care aceasta isi face treaba si considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Combina Samsung RB31FERNDWW este un produs eficient, prevazut cu tehnologii de ultima generatie, care vor face diferenta de calitate. Dispune de un aspect placut, iar in general clientii s-au declarat foarte multumiti. Pentru a fi la curent si cu oferta de pret actuala, te invitam sa intri aici.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

9.3

Pret

8.8/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.5/10

Design

9.1/10

Pareri PRO

  • sistem No Frost
  • display electronic
  • avertizare usi deschise
  • raft easy slider
  • silentioasa

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *