Combina frigorifica Hansa FK261.3X, 228 l, Clasa A+, H 169.2 cm, Inox

Aparate frigorificeCombine frigorificeElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Hansa FK261.3X

Daca esti interesat de o combina frigorifica practica si ieftina, o idee interesanta ar putea fi Hansa FK261.3X. Este un model interesant, despre care am ales sa discutam in continuare. Se bucura de o organizare foarte buna, dar si de aprecierile utilizatorilor care nu au intarziat sa apara.

Design

In ceea ce priveste design-ul, combina dispune de o carcasa destul de simpla, de culoare argintie. Prezinta doua usi prevazute cu manere verticale, avannd deschidere standard pe partea dreapta. Insa fiind reversibile, vor putea montate pe partea care te avantajeaza cel mai bine.

Dimensiunile acesteia sunt de 169 x 54 x 54 cm (l x L x A) si cantareste 48 kg.

Specificatii

Combina frigorifica Hansa FK261.3X dispune de o capacitate de 228 litri si este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, consumul energetic anual fiind aproximat la 234 kWh.

Frigiderul combinei Hansa FK261.3X dispune de o capacitate de 165 litri si este organizat cu ajutorul a trei rafutri din sticla securizata si o lada in partea de jos, unde poti depozita fructele si legumele. Usa prezinta trei suporturi din plastic unde poti aseza sticle, borcane, recipiente mici si asa  mai departe.

Congelatorul combinei Hansa FK261.3X ofera o capacitate de 63 de litri si dispune de trei compartimente inchise, unde poti depozita alimentele separat, in functie de natura alimentelor. Capacitatea de congelare pe parcursul a 24 de ore este de 3 kg.

Autonomia este de 18 ore, adica in tot acest timp in cazul unei pene de curent nu vei avea de ce sa iti faci probleme.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 40 dB.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca aceasta combina isi face treaba in parametrii optimi si pana acum nu au avut ce sa ii reproseze. Organizarea interioara este destul de buna si raceste eficient alimentele. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Concluzie

Hansa FK261.3X este un model de combina frigorifica ieftina, care ar putea fi accesibila si persoanelor cu un buget ceva mai restrans. Se descurca eficient, asigura cele mai bune conditii pentru alimentele depozitate in interior, iar clientii sunt multumiti. Aici gasesti o oferta de pret foarte buna pentru aceasta combina.

 

7.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

0.0/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • autonomie buna
  • silentioasa
  • organizare buna

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.