lun. mai 27th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Beko FSGT62110DXO

Beko FSGT62110DXO ar putea reprezenta o alternativa buna pentru inlocuirea vechiului aragaz, avand la baza un mod de functionare clasic, insa modernizat din punct de vedere al design-ului. Din punctul meu de vedere, ar fi o varianta de luat in calcul, asa ca te invitam sa afli mai multe detalii si sa decizi singur daca ti se potriveste sau nu.

Design

In ceea ce priveste design-ul aragazului, putem spune ca este un model placut si destul de modern din acest punct de vedere, fiind disponibil in varianta argintie. Dimensiunile acestuia sunt de 60 x 60 x 85 cm (l x L x A).

Specificatii

Aragazul Beko FSGT62110DXO este prevazut cu alimentare pe gaz, prin urmare, dispune de o serie de elemente care sa elimine eventualele minusuri. In primul rand, discutam despre sistemul de aprindere electrica prin scanteie si despre supapele de siguranta, ce au rolul de a opri alimentarea cu gaz, in cazul stingerii accidentale a flacarii.

Plita aragazului Beko FSGT62110DXO este prevazuta cu patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mic, doua normale si unul mare. Desigur, acestea dezvolta puteri diferite. De asemenea, gratarele din dotare sunt destul de robuste, fiind capabile sa ofere o stabilitate excelenta vaselor, in timpul gatitului. Fiind detasabile individual, va fi mai usor de curatat suprafata locala.

Cuptorul aragazului Beko FSGT62110DXO ofera o capacitate medie de 59 litri, dar care totusi permite desfasurarea oricarei activitati culinare. La nivelul cuptorului, exista doua elemente foarte utile si anume grill si rotisor. Cele doua vor fi ideale in prepararea bucatilor mari de carne, pentru a deveni fragede la inteiror si croante la exterior.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca atat plita, cat si cuptorul si-au facut treaba excelent. Cuptorul asigura o coacere uniforma, nu arde in anumite zone cum se intampla in alte cazuri si este usor de intretinut. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Aragazul Beko FSGT62110DXO este un model foarte interesant, ce aduce calitate destul de buna, la un pret rezonabil. Clientii sunt foarte multumiti de produs si sustin ca isi fac treaba excelent cu acesta, ceea ce inseamna ca este un produs de incredere. Pentru a consulta si oferta de pret actuala, te invitam sa intri aici.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

6.9

Pret

8.8/10

Calitate

8.6/10

Fiabilitate

9.2/10

Functii

0.0/10

Design

8.0/10

Pareri PRO

  • siguranta in utilizare
  • grill, rotisor
  • gratare stabile
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *