Combina frigorifica Arctic AK60355NFEMT+, 321 l, Clasa A+, H 201, No Frost, Argintiu

Aparate frigorificeCombine frigorificeElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Arctic AK60355NFEMT+

Iti prezentam, de aceasta data, una dintre cele mai ieftine, dar eficiente combine frigorifice – Arctic AK60355NFEMT+. Dotata cu sistem de racire de ultima generatie si un volum potrivit, acest model de combina este binevenit in orice bucatarie. Insa, pana atunci, te invitam sa ne urmaresti in continuare pentru a afla tot ceea ce te intereseaza despre produsul in cauza, pentru a verifica daca este in totalitate in concordanta cu nevoile tale.

Design

Combina beneficiaza de un design placut si elegant, carcasa fiind de culoare argintie. Usile sunt prevazute cu manere, care din punctul meu de vedere, constituie un plus de eleganta. Dimensiunile combinei sunt de 201 x 59.5 x 60 cm (l x L x A) si cantareste 70 kg.

Specificatii

Combina frigorifica Arctic AK60355NFEMT+ ofera un volum total de 321 litri. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, conusmul energetic fiind unul destul de mic. Consumul anual de energie a fost aproximat la 331 kWh.

Dispune de sistem de racire Full No Frost, care are la baza racirea prin intermediul curentilor de aer rece. In acest context, atat la nivelul frigiderului, cat si la nivelul congelatorului nu vor aparea depuneri de gheata. Totodata, temperatura si umiditatea vor fi reglate la un nivel potrivit, alimentele fiind in permanenta siguranta.

Poti regla temperatura foarte usor prin intermeidul display-ului prevazut imprejur cu butoane.

O alta functie interesanta este Holiday, pe care o poti activa atunci cand pleci in vacanta. Aceasta va inregistra un consum minim de curent, insa conditia este ca usa sa nu mai fie deschisa deloc in tot acest timp.

In situatiile in care uiti usa deschisa sau nu ai inchis-o bine, vei fi avertizat sonor. In acest fel, nu va exista riscul alterarii alimentelor

La nivelul frigiderului, se afla un bec led care va ilumina cavitatea interioara, pentru o buna vizibilitate.

Frigiderul combinei Arctic AK60355NFEMT+ dispune de o capacitate de 231 litri. In partea de jos, se regaseste un compartiment inchis pentru depozitarea fructelor si a legumelor, care se vor mentine proaspete un timp indelungat. In parta de sus, se afla patru raftruri din sticla securizata. Usa dispune de 3 suporturi, ce permit depozitarea sticlelor, borcanelor si a altor recipiente de mici dimensiuni.

Congelatorul combinei Arctic AK60355NFEMT+ ofera un volum de 90 de litri si este prevazut cu trei compartimente inchise, ce permit aranjarea produselor in functie de natura lor. Astfel, nu vor mai face schimbi de mirosuri si arome. Prezinta o capacitate de congelare de 5 kg in decursul a 24 de ore.

Parerea clientilor

Clientii sunt incantati de eficienta acestei combine frigorifice si sustin ca este suficient de incapatoare si reuseste sa raceasca foarte bine, alimentele fiind intotdeauna in siguranta. De asemenea, usa fiind realizata din inox, nu se vad amprentele. Considera ca este un produs ce merita achizitionat si estimeaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Combina frigorifica Arctic AK60355NFEMT+ este un model foarte bun, pe care il poti lua in calcul ca o alternativa, cu toata increderea. Ofera o capacitate suficient de mare si dispune de cele mai performante sisteme si tehnologii, ceea ce se reflecta in eficienta sa. In plus, aici poti consulta o oferta de pret foarte avantajoasa.

 

9.3

Pret

9.2/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.2/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • sistem Full No Frost
  • tehnologii performante
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.