Lada frigorifica Beko HM130520, 298 l, Clasa A+, H 86, Alba

Aparate frigorificeCongelatoareElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Beko HM130520

Cauti o lada frigorifica ce ofera o capacitate medie la un pret avantajos? Iti sugeram sa afli mai multe detalii despre lada frigorifica Beko HM130520 care este un produs de calitate, asigurand cele mai bune conditii pentru alimentele tale. Insa, mai multe detalii vei afla in continuare, cand vei afla si ce parere au actualii cumparatori despre acest produs,

Design

In ceea ce priveste partea estetica, nu ar fi foarte multe de spus, pentru ca este prevazuta, ca orice alta lada frigorifica,cu o carcasa alba, simpla. Dimensiunile sale sunt de 86 x 110.1 x 72.5 cm (l x L x A).

Specificatii

Lada frigorifica Beko HM130520 ofera o capacitate medie, de 298 litri. Facand o comparatie cu un congelator incapator, aceasta lada este de pana la 3 ori mai spatioasa.

Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, garantand un consum redus de energie electrica. Producatorii estimeaza consumul anual la 272 kWh.

Lada Beko HM130520 se poate lauda cu o autonomie foarte mare, de pana la 36 de ore. In cazul unei pene de curent, in tot acest timp, alimentele vor fi in maxima siguranta.

Un alt aspect interesant se refera la faptul ca aceasta lada poate fi utilizata atat pentru congelare, cat si pentru racire, adica pe post de frigider. Drept sa va spun, sunt foarte putine lazi frigorifice care sa poata joace si rolul de frigider.

In acelasi timp,ofera un plus de siguranta datorita yalei din dotare. Asa ca in situatia in care lada frigorifica va fi amplasata intr-un magazin, nu vei avea de ce sa va faceti griji, pentru ca poate fi incuiata.

Pe de alta parte, lada nu prezinta roti de transportare, asa ca dupa ce ati umplut-o va fi mai dificil sa o mutati dintr-un loc in altul. O idee ar fi amplasarea ei pe o platforma mobila sau intr-un loc strategic unde nu va fi nevoie mutarea ei.

Termostatul este amplasat in exterior, iar prin intermediul sau, veti putae modifica temperatura. In cazul in care temperatura din interior creste prea mult si ar putea pune in pericol alimentele, se va aprinde un led rosu.

Parerea clientilor

Utilizatorii s-au declarat foarte multumiti de aceasta lada si sustin ca este extrem de incapatoare, silentioasa si prezinta o compartimentare buna. De asemenea, sustin ca raceste foarte bine alimentele si considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Lada frigorifica Beko HM130520 este un produs de inalta calitate, pe care il recomandam cu toata increderea. Ofera o capacitate medie si performante ridicate, de care clientii au fost foarte multumiti. De aici poti achizitiona lada la un pret foarte bun.

7.1

Pret

9.0/10

Calitate

8.9/10

Fiabilitate

9.2/10

Functii

0.0/10

Design

8.6/10

Pareri PRO

  • congelator si frigider
  • elemente de siguranta

Pareri CONTRA

  • lipsa roti pentru transport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.