Congelator Star-Light FRM-227SSNF, 227 l, Clasa A+, No frost, Functie Frigider, Display, Control electronic, H 172.2 cm, Inox

Aparate frigorificeCongelatoareElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light FRM-227SSNF

Cauti un congelator incapator care sa asigure cele mai bune conditii pentru alimentele depozitate in interiorul sau? Atunci trebuie sa faci cunostinta cu congelatorul Star-Light FRM-227SSNF, un produs foarte interesant care ne-a depasit asteptarile. In continure, vei afla toate detaliile care te-ar putea interesa, astfel incat sa iti poti da seama daca va corespunde si cu nevoile tale.

Design

Congelatorul dispune de un design foarte placut si modern, fiind prevazut cu o carcasa de culoare argintie. Usa este prevazut cu maner vertical, avand deschidere standard pe partea dreapta, dar mai obsevam si afisajul LED in partea superioara.

Dimensiunile aparatului sunt de 172.2 x 59.5 x 63.2 cm (l x L x A).

Specificatii

Congelatorul Star-Light FRM-227SSNF este prevazut cu o capacitate de 227 litri si detine 7 compartimente inchise, ca sa poti depozita alimentele in functie de natura lor.

Este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, consumul anual fiind estimat undeva la 291 kWh.

Este prevazut, desigur, cu sistem de racire No Frost, astfel incat nu va fi necesara dezghetarea periodica. In plus, nu vor aparea nici depuneri de gheata pe peretii interiori sau pe suprafata alimentelor.

Capacitate de congelare in decursul unei zile este de 15 kg.

In momentul in care temperatura interioara este prea ridicata si ar putea pune in pericol alimentele aflate in interior, congelatorul te va avertiza.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 42 dB, drept pentru care nu putem spune ca este un aparat galagios.

Parerea clientilor

Persoanele care au achizitionat deja acest congelator sunt foarte multumiti de el. Sustin ca este suficient de incapator, iar organizarea este exceptionala. Au apreciat faptul ca respectivele compartimente sunt inchise, astfel ca alimentele aflate in interior nu vor mai imprumuta mirosuri si arome intre ele. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Congelatorul Star-Light FRM-227SSNF este un produs foarte eficient in orice bucatarie, drept pentru care il recomandam cu incredere. Este suficient de incapator si dispune de o compartimentare foarte interesanta. Clientii sunt multumiti de eficienta sa, ceea ce inseamna ca este un produs de incredere. Gasesti aici si o oferta de pret actuala pentru acest produs.

 

7.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

0.0/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • incapator
  • compartimantare buna
  • design elegant
  • sistem No Frost

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.