Dum. mart. 3rd, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch SMV50E60EU

Daca si tu te-ai saturat de vasele murdare care iti invadeaza chiuveta, atunci nu mai sta pe ganduri si orienteaza-te catre o masina de spalat vase. Practica si eficienta, masina de spalat vase Bosch SMV50E60EU este un real ajutor in orice bucatarie.

In timp ce masina, tu vei putea intreprinde alte activitati ori vei putea sta alaturi de cei dragi. Nu vei mai pierde timp si nici nu iti vei mai consuma energia pe care o poti doza altfel. Sa vedem despre ce este vorba!

Design

Bosch SMV50E60EU este o masina incorporabila, motiv pentru care nu s-a pus accent pe acest aspect. Practic, nu se va vedea deloc masina fiind integrata in totalitate in mobila. Frontal, sunt amplasate butoanele, de unde vei putea selecta programul dorit. Aceasta masoara 81.5 x 59.8 x 55 cm ( l x L x A).

Specificatii

Bosch SMV50E60EU este o masina de spalat vase incorporabila prevazuta cu o capacitate de incarcare de 12 seturi. Totodata a fost incadrata in clasa de eficienta energetica A+.

Acest model de masina este dotat cu cinci programe de spalare, dar si cu cateva functii in plus, foarte interesante.

Sistemul Aqua senzor are capacitatea de a controla in mod continuu gradul de curatare al vaselor aflate in interior. Va regla in mod automat temperatura, dar si consumul de apa si timpul de spalare in functie de nivelul de murdarie existent pe vase. Odata terminat programul de spalare, vei fi semnalizat acustic, pentru a sti cand poti scoate vasele din masina.

  • Programul intensiv – utilizeaza apa la 70 de grade si este recomandata utilizarea pentru vasele si oalele cu un grad ridicat de murdarie. Nu recomandam sa adaugi pahare atunci cand pornesti acest program, pentru ca s-ar putea crapa. Consuma 15 litri de apa si 1.5 kWh de curent electric.
  • Programul Normal – foloseste 14 litri de apa la o temperatura de 65 de grade Celsius si 1.4 kWh de energie electrica. Poate fi utilizat cam pentru toate tipurile de vase.
  • Programul Eco – utilizeaza 12 litri de apa la o temperatura de 50 de grade Celsius si 1.02 kWh de energie electrica. Spaland la o temperatura destuld e joasa, atunci si durata este mai mare – 210 minute. Este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului.
  • Program spalare rapida – consuma 10 litri de apa la o temperatura de 45 de grade Celsius si 0.8 kWh energie electrica. Nu prezinta ciclu de uscare.
  • Program prespalare – presupune utilizarea a 4 litri de apa, pret de 12 minute. Este foarte des utilizat, pentru ca vasele sa nu capete mirosuri neplacute. Totodata consumul energetic este insesizabil.

Nu uitam sa mentionam si functia de incarcare la jumatate care este foarte importanta. Cu ajutorul sau, nu va mai fi necesar sa astepti pana ce masina va fi incarcata complet, caci avand senzor, va adapta resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.

Totodata, programarea intarziata programarea intarziata presupune setarea unei anumite ore astfel incat sa coincida cu programul tau. Poate fi intarziata cu 3, 6 sau 9 ore.

Masina de spalat este foarte silentioasa, iar nivelul de zgomot atins poate fi de maxim 48 dB.

Parerea clientilor

Cumparatorii au constatat ca este o masina foarte eficienta si reuseste sa ajunga la nivelul asteptarilor. Programele se selecteaza foarte usor, este eficienta si silentioasa. Prin urmare, considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Masina de spalat vase Bosch SMV50E60EU este o masina de spalat eficienta, prevazuta cu 5 programe de spalare, dar si functia de spalare la jumatate si programare intarziata. Se utilizeaza foarte usor si nu produce zgomot deranjant in timpul functionarii. Aici poti consulta si o oferta de pret foarte buna.

8.8

Pret

9.1/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

8.6/10

Eficienta energetica

8.1/10

Pareri PRO

  • capacotate rezonabila
  • incarcare la jumatate
  • programare intarziata

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

0 comentarii la „Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV50E60EU, 12 Seturi, 5 Programe, Clasa A+, 60 cm”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *